Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Ακροαριστεροί αναρχοφασίστες «Αντισπισιστές» ανέλαβαν την ευθύνη για επίθεση σε κρεοπωλείο των Εξαρχείων

26-10-2017


Η αναρχική οργάνωση «Μέτωπο Απελευθέρωης Ζώων (ALF), Αντισπισιστικός Πυρήνας Σφυροφόρων Καταδρομέων» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με σφυριά σε κρεοπωλείο της οδού Καλλιδρομίου, το Σάββατο, απειλώντας σε ανακοίνωσή της, ιδιοκτήτες κρεοπωλείων, γουναράδικων αλλά ακόμα pet shops. 

Σε ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο Αντισπισιστικός [κατά των διακρίσεων μεταξύ των ειδών] Πυρήνας χαρακτηρίζει τις πράξεις της «μικρή ανταπόδοση» στη βία που «συμμετέχει έμπρακτα κάθε κρεοπώλης».

«Ποσώς μας ενδιαφέρει αν ο ιδιοκτήτης είναι μικρός ή μεγάλος επιχειρηματίας ή αν ζει από αυτό, εφόσον οι επιλογές του βασίζονται στην αντικειμενοποίηση και την εκμετάλλευση άλλων αισθανόμενων όντων», σημειώνουν οι αυτοαποκαλούμενοι «Σφυροφόροι Καταδρομείς».

Μάλιστα στην ανακοίνωσή τους οι δράστες απειλούν ότι θα «σαπίσουν στο ξύλο κυνηγούς και σφαγείς», θα σπάσουν κρεοπωλεία, θα πυρπολήσουν γουναράδικα και θα βανδαλίσουν pet shops ώστε να απελευθερωθούν τα «έγκλειστα ζώα».

Διεθνώς, το αντισπιστικό κίνημα απαιτεί την παύση οποιασδήποτε χρήσης ζώων για ανθρώπινες δραστηριότητες και σκοπούς, απορρίπτοντας όχι μόνο την βρώση κρέατος αλλά ακόμη και την χρησιμοποίηση πειραματόζωων σε ιατρικές έρευνες και δοκιμές φαρμάκων που σώζουν διαχρονικά ανθρώπινες ζωές.  

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/358501/adispisistes-anelavan-tin-euthuni-gia-epithesi-se-kreopoleio-ton-exarheion/#ixzz4wc1IDd4a
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: