Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Μίκης Θεοδωράκης: Μάχομαι το φασισμό στην αριστερόστροφη μορφή του


Δριμύτατη επίθεση εξαπέλυσε στην κυβέρνηση από το Σύνταγμα στην ομιλία του ο Μίκης Θεοδωράκης. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης έκανε λόγο για "πατριώτες που μας κυβερνούν" και βαποράκια τους τους αριστεριστές που χθες έριξαν μπογιές στο σπίτι του για να τον εμποδίσουν να μιλήσει μπροστά στον κυρίαρχο λαό. 

Ο Μίκης Θεοδωράκης αφιέρωσε την ομιλία του στον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη τον Έλληνα, "που μας έβγαλε από τον οθωμανικό ζυγό και πέθανε σαν σήμερα το 1843" όπως είπε χαρακτηριστικά και δήλωσε ότι θα παραμείνει πιστός σε αυτά που μας δίδαξαν το έθνος και η πατρίδα, "μια πατρίδα που σέβεται και αγαπά τις πατρίδες όλου του κόσμου". "Είμαι διεθνιστής και μάχομαι το φασισμό" πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας "ειδικά στην πιο επικίνδυνη μορφή του την αριστερόστροφη σαν αυτή με τις ομαδούλες των εξτρεμιστών που είναι σκέτοι δειλοί τρομοκράτες, σαν αυτή των μειοψηφιών που μας κυβερνούν και καταστρέφουν τη χώρα μας".

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/366077/mikis-theodorakis-mahomai-to-fasismo-stin-aristerostrofi-morfi-tou/#ixzz56A2OdCRR
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: