Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Η γάτα των Ιμαλαΐων, η επικοινωνιολόγος του Τσίπρα και...η μύγα τσε-τσε

http://www.zougla.gr/parapolitiki/article/i-gata-ton-imalaion-i-epikinoniologos-tou-tsipra-kei-miga-tse-tse

Σε ακίνητο της οδού Δεινοκράτους πραγματοποιήθηκε ένα από τα ραντεβού του Σταύρου Ψυχάρη με τον νυν πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, που ανήκει στην Ζωή Χαλιδιά, επικοινωνιολόγο, η οποία είχε -επί σειρά ετών- τον τελευταίο λόγο για τις επαφές του Αλέξη Τσίπρα, άποψη για το ντύσιμό του, μέχρι και για το φόντο στο οποίο θα στεκόταν για να κάνει δηλώσεις.

H Ζωή Χαλιδιά υπήρξε για μεγάλο χρονικό διάστημα σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα. Ως επικοινωνιολόγος του φρόντιζε για την εικόνα του νυν πρωθυπουργού, για τις δημόσιες εμφανίσεις του, ενώ από το… χέρι της περνούσαν οι «λόγοι» του κ. Τσίπρα, πριν ακόμη εκείνος ανέλθει στην εξουσία.


Η ίδια είναι λάτρης του καλαίσθητου και ακριβού ντυσίματος. Πρόκειται για τη γυναίκα που είχε προκαλέσει πληθώρα σχολίων καθώς επισκέφθηκε τη σεισμόπληκτη Κεφαλονιά τον Φεβρουάριο του 2014, στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα, φορώντας μία τσάντα πασίγνωστου πολυτελούς οίκου, αξίας αν των 3.000 ευρώ.

Άνθρωποι που γνωρίζουν τις σχέσεις των κ.κ. Τσίπρα και Χαλιδιά ανέφεραν πως η επικοινωνιολόγος υπήρξε μέντορας του νυν πρωθυπουργού, η οποία φρόντισε να αλλάξει την εικόνα του και από έναν «ασυμβίβαστο έφηβο» να τον μετατρέψει σε έναν άντρα με σοβαρό πολιτικό προφίλ.

Η ίδια φέρεται να αποσύρθηκε από το πλευρό του πρωθυπουργού, έπειτα από την υπογραφή του Μνημονίου, μαζί με την πολυσυζητημένη... γάτα των Ιμαλαΐων που απολαμβάνει τον αέρα του Κολωνακίου.

Το όνομα της κας Χαλιδιά μάς θύμισε μία παλιά επίθεσή της κατά πρώην δημοσιογράφου της «Ζούγκλας»..

Η παλιά γνώριμη της «Ζούγκλας»

«Θες να γυρίσω πίσω να σου πω καμμιά κουβέντα!» είχε πει -τον Φεβρουάριο 2014- έξαλλη η στενή συνεργάτιδα του Αλέξη Τσίπρα Ζωή Χαλιδιά στον δημοσιογράφο της «Ζούγκλας» που τόλμησε να τη ρωτήσει τι έγινε με τα δημοσιεύματα και τη φωτογραφία που την ήθελαν να είχε επισκεφθεί τους σεισμόπληκτους στην Κεφαλλονιά κρατώντας στο χέρι της μία τσάντα αξίας 3.000 ευρώ.

Με το που τόλμησε ο δημοσιογράφος να αγγίξει το θέμα έκανε σαν να την τσίμπησε μύγα τσε-τσε. Ούρλιαζε στους διαδρόμους με μια… «μαγκιά» ακατανόητη και με ένα ύφος βγαλμένο από συνεργάτιδα του Στάλιν και όχι εκείνη η ήρεμη δύναμη που δείχνει συνήθως δίπλα στον πρόεδρο. Λαχτάρισε να φανταστείτε μέχρι και η Βουλευτίνα των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή, η οποία ενίοτε στις πολιτικές κόντρες δείχνει να μην κάνει πίσω με τίποτα..

Δεν υπάρχουν σχόλια: