Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Η αμήχανη στιγμή που βρίσκεσαι στην ανάγκη του MEGA (το οποίο έβριζες) Συνέβη στον φωτορεπόρτερ Δημήτρη Τοσσίδη που συνελήφθη στα Σκόπια.

Είναι βέβαιο ότι δεν θα επέλεγε υπό κανονικές συνθήκες να μιλήσει στο Mega. Όταν όμως συνελήφθη μαζί με άλλους 4 φωτορεπόρτερ επειδή μπήκαν στην ΠΓΔΜ, ο καλός φωτορεπόρτερ Δημήτρης Τοσσίδης βγήκε στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού και ευαισθητοποίησε τηλεθεατές και την ελληνική πολιτεία. 

Η κουβέντα του με την Μαρία Σαράφογλου, που στο τέλος διατράνωσε την αλληλεγγύη της, ήταν φιλική και διαφωτιστική. [Ευτυχώς οι φωτορεπόρτερ έχουν αφεθεί ελεύθεροι έκτοτε.]   Δεν θα μπορούσε να φανταστεί κανείς ότι λίγες μέρες νωρίτερα ο Τοσσίδης χαιρόταν με το κλείσιμο του καναλιού, ειρωνευόμενος την Μαρία Σαράφογλου και έχοντας ριτουιτάρει το παρακάτω δημοφιλές τουίτ:     

Πώς τα φέρνει καμιά φορά η ζωή...     
* Την περασμένη εβδομάδα, την ημέρα που ο Τοσσίδης χρησιμοποιούσε τη Σαράφογλου για να δείξει τη χαρά του για πιθανό κλείσιμο του Mega, στις 8 Μαρτίου δηλαδή, κατά σύμπτωση η Σαράφογλου αναδείκνυε τις -όντως- σημαντικές φωτογραφίες του. 

Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: