Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Αννα Διαμαντοπούλου: «Δειλιάζουν μπρος στα δημιουργήματά τους εκείνοι που τα εξέθρεψαν. Εμείς δεν κάναμε πίσω!»

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα στις 18:30 εκδήλωση στο Γκάζι, στην οποία επρόκειτο να συμμετάσχουν ο νυν υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου και οι πρώην Αννα Διαμαντοπούλου και Νίκος Φίλης.
Οι διοργανωτές, με μία ανακοίνωση η οποία δεν κοινοποιήθηκε στο ευρύ κοινό, επικαλούνται ως αιτία αναβολής της εκδήλωσης την πληροφορία «για αντισυγκεντρώσεις από αριστερίστικες ομάδες (υπό το κάλυμμα συνδικαλιστικών ενώσεων). H απόφαση ελήφθη προκειμένου να αποφευχθεί κάθε κίνδυνος τόσο για  τους ομιλητές, όσο και για το κοινό».


Την οργάνωση της συζήτησης δηλώνουν ότι είχαν αναλάβει οι εκδόσεις «Ασίνη» και το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, ωστόσο οι εκδόσεις φαίνεται πως δεν είναι ενήμερες για την αναβολή της.
Πάντως, στην ίδια ανακοίνωση οι διοργανωτές δηλώνουν ότι «(οι αριστεριστές) θα μιλήσουν για νίκη, η πικρή αλήθεια είναι πως πρόκειται για  κρούσμα λογοκρισίας μέσω αντισυγκεντρώσεων».
Από την άλλη και οι διοργανωτές που υποχωρούν δεν φέρουν την ευθύνη της απόφασής τους;

Πάντως η Άννα Διαμαντοπούλου με ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter, υπενθύμισε τη στάση της σε εκδήλωση στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού όταν φοιτητές επιχείρησαν να την διακόψουν. 

Συγκεκριμένα, η πρώην υπουργός ανέφερε: «Παιδεία, ακύρωση συζήτησης. Δειλιάζουν μπρος στα δημιουργήματά τους εκείνοι που τα εξέθρεψαν. Εμείς δεν κάναμε πίσω!», αναρτώντας και το σχετικό βίντεο από την εκδήλωση στο ΙΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: