Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Ο Τζήμερος για την άθλια πολιτική συμπεριφορά του Χρυσόγονου, ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΩΠΑ ΡΕ ΑΡΣΑΚΕΙΑΔΑ ΧΡΥΣΟΓΟΝΕ!
"Τίτλο τιμής" θεωρεί ο Χρυσόγονος τις "χυδαίες ύβρεις" του Καρανίκα.
Έλα ρε Χρυσόγονε! Τι μας λες τώρα! Ώστε δεν έχει επίπεδο ο Καρανίκας, ε; Και πότε το κατάλαβες αυτό; Όταν όλος αυτός ο υπόκοσμος έβριζε εμάς και μας απειλούσε με τον αισχρότερο τροπο, εσύ είχες κρίση παροδικής βαρηκοΐας, ε; Ή μήπως επειδή σε πουσάριζε για ευρωβουλευτή νογούσες τη μηνιαία δεσμίδα από τα χιλιαρικόπουλα των Βρυξελλών και σφύριζες αδιάφορα; Α. μπα, δεν τολμώ να το πιστέψω, συνταγματολόγος άνθρωπος, να έχει τόσο ταπεινά κίνητρα... Και δε μου λες, ρε Χρυσόγονε, μόνος του μπήκε ο Καρανίκας στο Μαξίμου; Ποιος τον έβαλε εκεί; Ποιος τον κρατάει εκεί και ποιος καμαρώνει γι' αυτά που γράφει σε σένα και για τα τσακίδια που στέλνει τους επενδυτές; Ο Καρανίκας δεν είναι αυτός που διόρισε ο μέχρι χθες αρχηγός σου; Βούβα όμως για δαύτον. Γιατί Χρυσόγονε; Γιατί κρατάς πισινή. Να τα σπάσουμε με τον Καρανίκα, λίγο το κακό, αλλά όχι και με το πρωτοσούργελο, ε; Δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή. Μπορεί με τις ζυμώσεις του αριστερού χώρου να ξαναβρεθείς υποψήφιος και να χρειαστείς και συριζαϊκά ψηφαλάκια.


Λοιπόν Χρυσόγονε, εγώ χυδαιότερη συμπεριφορά θεωρώ τη δική σου. Ο Καρανίκας ένα σκουπίδι ήταν, ένα σκουπίδι είναι. Εσύ όμως; Ο καθηγητής; Ο συνταγματολόγος; Θυμάσαι τι έλεγες δύο μήνες μετά τις εκλογές του Μαΐου στρογγυλοκαθισμένος στη θεσάρα σου στις Βρυξέλλες; "Έχει ήδη διαφανεί ότι η προεκλογική μας ρητορική, περιλαμβανομένου και του "προγράμματος της Θεσσαλονίκης", βρισκόταν σε μεγάλη απόσταση από τη δυσάρεστη πραγματικότητα, την οποία υποχρεωνόμαστε τώρα να αντιμετωπίσουμε." Σώπα ρε μεγάλε! Το κατάλαβες δύο μήνες μετά; Γάτα με πέταλα είσαι! Δύο μήνες πριν, όταν ο αρχηγός σου έταζε και μειώσεις φόρων και αυξήσεις δαπανών, δεν είχες πάρει πρέφα για την απόσταση από τη δυσάρεστη πραγματικότητα, ε; Όταν έλεγε για τα νταούλια τον θαύμαζες, ε; Δεν σκέφτηκες ποτέ: "πού το βρήκαμε αυτό το βλαμμένο;" Θυμάσαι τι έλεγες όταν γυρνούσες την Ελλάδα για να προωθήσεις την υποψηφιότητά σου το 2014; Ύμνους, διθυράμβους για τον τύπο που διόρισε τον "χυδαίο" Καρανίκα ως σύμβουλό του. Μέλι έσταζε ο στόμας σου.
Έχεις σκεφτεί ποτέ, Χρυσόγονε, την ευθύνη που έχετε όλοι εσείς οι λουστραρισμένοι πανεπιστημιακοί για την κάλυψη που δώσατε σε όλο το αληταριό που κατσικώθηκε στου Μαξίμου; Για το ότι φέρατε τον υπόκοσμο στην εξουσία; Σ΄ αυτό να μας απαντήσεις, Χρυσόγονε. Για σένα να μας πεις. Κι άσε τον Καρανίκα. Το πολύ πολύ να σου γράψει: "στα τσακίδια, Χρυσόγονε, και να μην στεριώσεις πουθενά". Μεταξύ μας, πολύ θα το χαρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: