Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Σπίρτζης: Για απόλυση όποιος υπάλληλος αρνηθεί να εκδώσει e-εισιτήριο

Η παρέμβαση του υπουργού Υποδομών ήλθε μετά τις απειλές του Σωματείου εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ ότι θα αναστείλουν από αύριο Πέμπτη την έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου.


Στα άκρα οδηγείται η αντιπαράθεση μεταξύ του υπουργείου Υποδομών και του σωματείου των εργαζομένων στους ηλεκτρικούς σιδηροδρόμους, μετά την πρόθεση του συνδικάτου να προχωρήσει σε παύση της έκδοσης του ηλεκτρονικού εισιτηρίου από αύριο Πέμπτη, διατηρώντας μόνο την έκδοση του παλιού χάρτινου εισιτηρίου.

Ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, από το Βελιγράδι που βρίσκεται, έδωσε εντολή να καταργηθεί η έκδοση χάρτινων καρτών και να εκδίδεται μόνο η ηλεκτρονική κάρτα. Από τέλος του μήνα, σύμφωνα με την εντολή του Χρήστου Σπίρτζη εκδίδονται και επικυρώνονται μόνο ηλεκτρονικά εισιτήρια.

Ο υπουργός ζήτησε ακόμα όποιος υπάλληλος της ΣΤΑΣΥ αρνηθεί την εκτέλεση των καθηκόντων και την πώληση ηλεκτρονικών εισιτηρίων και καρτών να παραπέμπεται στο Πειθαρχικό με το ερώτημα της απόλυσης και, ταυτόχρονα, στη Δικαιοσύνη.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/356757/spirtzis-gia-apolusi-opoios-upallilos-arnithei-na-ekdosei-e-eisitirio/#ixzz4uYrOZkzs

Δεν υπάρχουν σχόλια: