Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015

Μητσοτάκης: Κτίζεται παρακράτος – 4 στα 5 πάγια αιτήματα τρομοκρατών ικανοποιήθηκαν

«Η κυβέρνηση νομοθέτησε 4 στα 5 πάγια αιτήματα των τρομοκρατών (...) τα είχα δηλώσει αυτά όταν ο Παρασκευόπουλος έφερνε στη Βουλή ευνοϊκές ρυθμίσεις για τον Σάββα Ξηρό»


«Έχουμε συμπτώματα νέου παρακράτους που αμφισβητεί την νομιμότητα (...) χτίζεται συστηματικά κάτι που μοιάζει με παρακράτος» κατήγγειλε την Τετάρτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τις αναφορές Πανούση για επικοινωνία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τρομοκράτες. 

«Η κυβέρνηση νομοθέτησε 4 στα 5 πάγια αιτήματα των τρομοκρατών (...) τα είχα δηλώσει αυτά όταν ο Παρασκευόπουλος έφερνε στη Βουλή ευνοϊκές ρυθμίσεις για τον Σάββα Ξηρό» επισήμανε στο Mega ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ. 

«Είναι αδιανόητες οι καταγγελίες ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συναλλάσσονται και συνδιαμορφώνουν αποφάσεις με τρομοκράτες» υπογράμμισε. 

Ο βουλευτής της ΝΔ κατήγγειλε ότι επιχειρείται θεσμική εκτροπή από πλευράς κυβέρνησης, με κατάλυση ανεξάρτητων αρχών και τοποθέτηση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σε καίριες θέσεις. 

Επανέλαβε δε την δήλωσή του στον ΣΚΑΪ ότι μεταξύ του κ. Τσίπρα και του κ. Πανούση πιστεύει τον κ. Πανούση. «Υπάρχει εύλογο ερώτημα γιατί δεν αντέδρασε τότε, αυτό δεν ακυρώνει τις καταγγελίες του» δήλωσε για τον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη. 

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/298724/mitsotakis-ktizetai-parakratos-4-sta-5-pagia-aitimata-tromokraton-ikanopoiithikan/#ixzz3rE7ZEZAL
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: