Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Βορίδης: Παραιτηθείτε - Κυβέρνηση ΝΔ με πρωθυπουργό Σαμαρά για να υπάρξει συνεννόηση

Ο βουλευτής καλεί την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να παραιτηθεί και να στηρίξει τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης με κορμό τη ΝΔ και επικεφαλής τον Αντώνη Σαμαρά, ώστε να υπάρξει η συνεννόηση που ζητά ο Αλέξης Τσίπρας


Εθνική συνεννόηση θα υπάρξει μόνον αν παραιτηθεί η κυβέρνηση Τσίπρα, αφού παραδεχθεί τα λάθη της και στηρίξει κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ και πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, σύμφωνα με τον Μάκη Βορίδη.

«Έχω μια ιδέα που θέλει θάρρος: Ομολογήστε πως ό,τι κάνατε ήταν λάθος και εκφράστε έμπρακτα την μετάνοια με το να παραιτηθεί η κυβέρνησή σας - Στηρίζετε κυβέρνηση ΝΔ με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά και ξεκινάμε από εκεί που το είχαμε αφήσει», δήλωσε χαρακτηριστικά σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ κατά την διάρκεια της συζήτησης για τον Προϋπολογισμό.

«Ο κ. Τσίπρας ανακάλυψε την εθνική συνεννόηση.  Για ποιο θέμα; Για το αν θα κόψουμε μαζί τις συντάξεις; Για να μοιραστούμε τα σπασμένα των 8 μηνών; Για να πάρουμε ευθύνες των δικών σας επιλογών;» διερωτήθηκε κατά την διάρκεια της τοποθέτησής του στη Βουλή.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/300231/voridis-paraititheite-kuvernisi-nd-me-prothupourgo-samara-gia-na-uparxei-sunainesi/#ixzz3sdngvRzO
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: