Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

17/11/15

Το φρικιαστικό έγκλημα στο Παρίσι και η τύφλωση της Ευρώπης


Ο φόβος, η τρομοκρατία και η ώρα της οργής. Ποιοι κίνδυνοι απειλούν την Ευρώπη, την ώρα που οι ηγεσίες της εθελοτυφλούν

Για μια ακόμη φορά η Ευρωπη τα έχει χαμένα. Μετά τη Μαδρίτη το σύνθημα ήταν να μην πνίξει ο φόβος την Δημοκρατία. Το ίδιο μετά τις βομβιστικές επιθέσεις στο Λονδίνο. Παρόμοια αντέδρασε ο κόσμος μετά τις δολοφονίες στο περιοδικό Σαρλί Εμπντο στο Παρίσι. Και τώρα μετά τα βαρβαρικά τρομοκρατικά χτυπήματα των παραφρόνων μουσουλμάνων στο Παρίσι και πάλι το μήνυμα είναι να μην μας πνίξει ο φόβος. Επτέλους, δεν μας κυριεύει ο φόβος. Καιρός όμως είναι να γεμίσουμε οργή.
Διότι το Ισλάμ έχει ευθύνη για όσα συμβαίνουν. Δίχως περιστροφές και περικοκλάδες. Έχετε διαπιστώσει κινητοποιήσεις ή μαζικές διαμαρτυρίες των «μετριοπαθών» μουσουλμάνων για τα αίσχη των φανατικών ομοθρήσκων  τους; Είμαστε δυστυχώς τυφλοί στο τι γίνεται γύρω μας.

Η Ευρωπη γεμίζει μουσουλμάνους που αρχίζουν να εγκληματούν εναντίον της με στόχο να την ελέγξουν και να κυριαρχήσουν σ’ αυτήν. Δεκάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι κατακλύζουν τα ευρωπαϊκά σύνορα εισρέοντας στα ανυπεράσπιστα εδάφη της.
Και οι ηγέτες μας ανησυχούν για το αν έχουμε οργανωμένες καλές υποδομές να τους δεχθούμε!! Ουδείς ανησυχεί για το αύριο. Ποιες είναι οι προοπτικές η και οι στόχοι αυτών των ανθρώπων. Η Δημοκρατία δεν θα κινδυνεύσει από την οργή μας.
Συνθλίβεται από την περιφρόνηση των αρχών της και την εμμονή των μεταναστευτικών φύλων να επιβάλουν τις δικές τους αξίες κι αρχές. Αντί να ενσωματώνονται στην κουλτούρα της Ευρώπης οι μετανάστες – πρόσφυγες, απαιτούν να ενσωματωθεί η ευρωπαϊκή κουλτούρα στην δική τους! Και στις περιπτώσεις που η Ευρώπη αντιδρά, στο όνομα του Άλλαχ γίνονται εγκλήματα εναντίον απλών ανθρώπων.
Όποιος γνωρίζει το Κοράνι ξέρει πως τίποτε από όλα αυτά δεν είναι τυχαίο. Οι πιστοί του Ισλάμ έχουν υποχρέωση κι αποστολή να μετακινούνται σε χώματα που δεν είναι ακόμη μουσουλμανικά ώστε να επιβάλουν σταδιακά την Σαρια (ισλαμικός νόμος). Υπάρχουν δεκάδες ιεροί κανόνες (χαντιντ) που επιβάλλουν την μετανάστευση (Al-Hijra) με στόχο την διάδοση του Ισλάμ και την εγκαθίδρυση του Ισλαμικού κράτους.  Δυο από τους φονιάδες αποδείχθηκε πως μέσα στον Οκτώβριο είχαν περάσει σαν πρόσφυγας από τη Λέρο. Τους είχαμε φροντίσει καλά;
Θα αφυπνισθεί επί τέλους η Ευρωπη; Η θα ανακαλύψουμε σύντομα πως θα βρισκόμαστε στην Ευραραβια;
*Ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος υπήρξε για πολλά χρόνια Βουλευτής, Υπουργός και Δήμαρχος Πειραιά. Από το 1994 έχει εγκαταλείψει την πολιτική κι απασχολείται στον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας, στην ενημέρωση και στον πανεπιστημιακό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: