Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Πανούσης: Υπήρχε σχέδιο πολιτικής αλλά και φυσικής εξόντωσής μου

Ο τέως Υπουργός, σύμφωνα με πηγές του Πρώτου Θέματος, καταγγέλλει την ύπαρξη σχεδίου τόσο πολιτικής όσο και φυσικής εξόντωσής του.


Σχέδιο πολιτικής και φυσικής εξόντωσής του αποκαλύπτει ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης μέσα από ένα βιωματικό πολιτικό θρίλερ που συνέγραψε, σύμφωνα με το Πρωτο Θέμα.

Οι αποκαλύψεις του κ. Πανούση όπως τονίζεται στο Πρώτο Θέμα « καθίστανται ακόμη πιο σημαντικές καθώς στο σχέδιο εναντίον του πρωταγωνιστούν όχι μόνο άνθρωποι του υπόκοσμου από τον χώρο των ποινικών και της τρομοκρατίας, αλλά και κυβερνητικά στελέχη».

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα τέλος «το πιο εντυπωσιακό, μάλιστα, είναι ότι ο τέως υπουργός αφήνει σαφώς να εννοηθεί και στο κείμενό του αλλά και σε συνέντευξή του στην εφημερίδα, ότι γνώστης όλου του ασύλληπτου πολιτικό-αστυνομικού παρασκηνίου που σχετίζεται και με οικονομικές δοσοληψίες, τις κατά το κοινώς λεγόμενο μίζες, είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, τον οποίο με έμμεσο τρόπο… ευχαριστεί επειδή τον απομάκρυνε από το πόστο του».


Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/298383/panousis-upirhe-shedio-politikis-alla-kai-fusikis-exodosis-mou-/#ixzz3qpi4t3R1
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: