Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Την παρέμβαση εισαγγελέα ζητά ο πολιτικός κόσμος για τα όσα καταγγέλει ο Πανούσης

Την παρέμβαση του εισαγγελέα ζήτησε μέσω του ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, με αφορμή τις καταγγελίες Πανούση για σχέδιο πολιτικής και φυσικής του εξόντωσης και για διασυνδέσεις πολιτικών με την τρομοκρατία.

Την παρέμβαση του εισαγγελέα ζήτησε μέσω του ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, με αφορμή τις καταγγελίες Πανούση για σχέδιο πολιτικής και φυσικής του εξόντωσης και για διασυνδέσεις πολιτικών με την τρομοκρατία. 

Από την πλευρά του το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι οι Εισαγγελικές Αρχές οφείλουν άμεσα να διερευνήσουν αυτεπάγγελτα την αλήθεια των ισχυρισμών Πανούση και σε περίπτωση που ευσταθούν να παραπέμψουν τους υπαιτίους στη δικαιοσύνη. Παράλληλα, ζήτησε να τοποθετηθούν η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός για το περιεχόμενο των καταγγελιών Πανούση.

Μείζον θέμα για τη λειτουργία της δημοκρατίας χαρακτηρίζει το Ποτάμι τις αποκαλύψεις του πρώην υπουργού. «Διαβάζοντας τα όσα αποκαλύπτει ο κ. Πανούσης αναρωτιέσαι αν ζεις σε μια ευρωπαϊκή χώρα ή σε χώρα που κάνουν κουμάντο μαφίες» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι. Η ανακοίνωση καταλήγει, αναφέροντας ότι το κόμμα θεωρεί αυτονόητη την παρέμβαση της Δικαιοσύνης και καλεί τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση «για όσα καταμαρτυρούνται και αφορούν τον ίδιο και στελέχη της κυβέρνησης του».


Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/298420/tin-paremvasi-eisaggelea-zita-o-politikos-kosmos-gia-ta-osa-kataggelei-o-panousis/#ixzz3qvPhwTNP
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: