Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016

«Συμπαράσταση στον Σπίρτζη που βασανίζει ο Τσίπρας κρατώντας τον υπουργό»

Σφοδρή επίθεση στον Χρήστο Σπίρτζη εξαπέλυσε το Σάββατο μέσω του ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τις έντονες αντιρρήσεις του υπουργού Υποδομών για την ιδιωτικοποίηση στο Ελληνικό. 

«Να ενώσουμε όλοι οι Έλληνες τη φωνή μας να συμπαρασταθούμε σε ένα ανθρώπινο δράμα, στον Χρήστο Σπίρτζη που υποφέρει να προστατέψουμε τα ανθρώπινα δικαιώματά του που τον κρατά υπουργό ο Τσίπρας και τον βασανίζει... Να συμπαρασταθούμε στον Σπίρτζη που περνά τέτοιο μαρτύριο» δήλωσε σκωπτικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. 

«Τέτοιους ψεύτες έχεις ξαναδεί; Ο Σπίρτζης ως πρόεδρος του ΤΕΕ έλεγε για "ληστεία στο Ελληνικό", και υπέγραψε την ιδιωτικοποίηση... Σα δε ντρεπόμαστε» πρόσθεσε. 

-----------------------------------------------------------------------------

Το Ποτάμι προς Σπίρτζη: Χρήστο κουράγιο

"Tο Ποτάμι συμπαρίσταται στον Χρήστο Σπίρτζη, στο νέο δράμα που περνάει"

«Χρήστο κουράγιο» αναφέρει σκωπτικά Το Ποτάμι σχολιάζοντας τη δυσαρέσκεια του υπουργού Υποδομών για το τίμημα της ιδιωτικοποίησης του Ελληνικού. 

«Tο Ποτάμι 
συμπαρίσταται στον Χρήστο Σπίρτζη, στο νέο δράμα που περνάει. Πριν προλάβει να συνέλθει από το κλάμα για την ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων, ήρθε νέο χτύπημα: η σύμβαση για την αξιοποίηση του Ελληνικού» αναφέρει χαρακτηριστικά η Σεβαστουπόλεως.
«Πόσα χτυπήματα να αντέξει ένας υπουργός; Χρήστο κουράγιο...» καταλήγει το κόμμα.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΠΑΣΟΚ: Προς Θεού να μην παραιτηθεί ο κ. Σπίρτζης!

«Είναι πράγματι απολαυστικός στο νούμερό του»


«Προς Θεού να μην παραιτηθεί ο κ. Σπίρτζης!» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας σκωπτικά τη δυσαρέσκεια του υπουργού Υποδομών για το τίμημα της ιδιωτικοποίησης του Ελληνικού. 

«Ο κ. Σπίρτζης συνέχισε για δεύτερη μέρα το γνωστό ‘’κλαψούρισμά’’ του. Είναι πράγματι απολαυστικός στο νούμερό του. Γι’ αυτό και δεν ζητάμε την παραίτησή του» τονίζει η Χαριλάου Τρικούπη.
«Δεν πρέπει να χαθεί ένας βασικός συντελεστής της Κυβέρνησης-Τσίρκο» προσθέτει το κόμμα. 

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/317290/pasok-pros-theou-na-min-paraitithei-o-k-spirtzis/#ixzz4BFnw0mXH 
k

Δεν υπάρχουν σχόλια: