Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016

Ρουσφετολογικές μετατάξεις με σφραγίδα Πολάκη καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ

Με ευθύνη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας «γίνονται ρουσφετολογικές μετατάξεις και μεταθέσεις από το ΕΚΑΒ σε γραφεία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ανά την επικράτεια», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος των εργαζόμενων, Γιώργος Μαθιόπουλος.


Επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη εξαπέλυσε μέσω του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος των εργαζόμενων στο ΕΚΑΒ, Γιώργος Μαθιόπουλος.

Όπως κατήγγειλε, «με ευθύνη του κ. Πολάκη γίνονται ρουσφετολογικές μετατάξεις και μεταθέσεις από το ΕΚΑΒ σε γραφεία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ανά την επικράτεια». Με αφορμή την αυριανή απεργία στο χώρο της Υγείας, ο κ. Μαθιόπουλος επισήμανε για άλλη μία φορά την υποστελέχωση του ΕΚΑΒ, την παλαιότητα του στόλου ασθενοφόρων και την υποχρηματοδότησή του.

Μόλος το 1/3 των χρημάτων από τα 18 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται για το 2016 έχουν πάει στα ταμεία του ΕΚΑΒ, τόνισε. 

Περιέγραψε με τα μελανότερα χρώματα την κατάσταση στο χώρο της Υγείας. Όπως ανέφερε, σε Κέντρα Υγείας της Σάμου και της Χαλκιδικής, οι εργαζόμενοι αναγκάστηκαν να βάλουν βενζίνη με δικά τους χρήματα στα ασθενοφόρα

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/316966/metataxeis-se-grafeia-tou-suriza-me-ti-sfragida-polaki-kataggelloun-oi-ergazomenoi-sto-ekav/#ixzz4Av7qdlgN

Δεν υπάρχουν σχόλια: