Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

Θεοδωράκης: Αυτοί που είχαν καταλύσει κάθε έννοια νόμου δεν θέλουν διαδηλώσεις

«Έχουν φτιάξει μια κουλτούρα "διαδηλώνουμε, τα σπάμε, συγκρουόμαστε" και τώρα προσπαθούν να πείσουν κάποιους να είναι στον καναπέ τους»


Για θράσος εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, που είπε ότι το κίνημα “παραιτηθείτε” βρίσκεται στα όρια της Συνταγματικής ανοχής.

«Υπάρχει ένα θράσος από την πλευρά των Συριζαίων. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που είχαν καταλύσει στους δρόμους κάθε έννοια νόμου, οι οποίοι σήμερα αντιδρούν όταν κάποιοι διαδηλώνουν. Έλεος! Όλοι ξέρουμε, όλοι εδώ ήμασταν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Όπως τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού «το ελάχιστο που πρέπει να κάνει ένας άνθρωπος είναι να σκέφτεται ότι δεν μπορεί να κατηγορεί τους άλλους γι' αυτά που ο ίδιος, έκανε. Σημασία έχει να έχουν το γνώθι σαυτόν. Έχουν φτιάξει μια κουλτούρα "διαδηλώνουμε, τα σπάμε, συγκρουόμαστε" και τώρα προσπαθούν να πείσουν κάποιους να είναι στον καναπέ τους και να παρακολουθούν τις δικές τους πολιτικές».


Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/317157/theodorakis-autoi-pou-eihan-katalusei-kathe-ennoia-nomou-den-theloun-diadiloseis/#ixzz4B5Im2RXt
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: