Πέμπτη 12 Απριλίου 2018


ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΦΙΔΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ «ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ»

06-04-2018
Ο εφιάλτης της απόκτησης πυρηνικών από την Αγκυρα και οι κινήσεις της Αθήνας για την αποτροπή του
Από τον
Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Το χειρότερο πράγμα στην πολιτική είναι να έχεις ψευδαισθήσεις. Ακόμη χειρότερο είναι να τις πουλάς στους άλλους για «προοπτική» της χώρας. Και τρεις φορές χειρότερο είναι να είσαι κανονικός φιδέμπορας, να πουλάς εν γνώσει σου παραμύθια με πρίγκιπες και δράκους.


Εάν δεν το καταλάβατε, προχθές το «ξανθό γένος» συναντήθηκε με τους γκρίζους λύκους και γιόρτασαν την έναρξη εργασιών για το Ακούγιου, το πρώτο από τα τρία (3) πυρηνικά εργοστάσια που θα φτιάξουν οι Ρώσοι για λογαριασμό του Ερντογάν και του ισλαμοφασιστικού καθεστώτος του. Το Ακούγιου θα είναι έτοιμο το καθόλου μακρινό 2023 και έπονται οι άλλοι δύο πυρηνικοί αντιδραστήρες. Η Τουρκία ήδη, με πακιστανική και κινεζική βοήθεια, κατασκευάζει πυραύλους, με στόχο να φτιάξει βλήματα μεγάλου βεληνεκούς, που θα μπορούν να απειλήσουν τις πρωτεύουσες και τις επικράτειες των γειτόνων της, και όχι μόνο. Το επόμενο βήμα θα είναι το εμπλουτισμένο ουράνιο και η προσαρμογή του σε πυραύλους που θα μπορούν να χτυπήσουν στόχους χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, και τότε ο εφιάλτης θα είναι ζωντανός: Γενοκτόνοι ισλαμοφασίστες με πυρηνικά όπλα στα χέρια τους.

Ολο αυτό, με την αμέριστη -και με το αζημίωτο- συμπαράσταση του Πούτιν, με ρωσική τεχνολογία, που θυμίζω ότι στο Τσερνόμπιλ είχε κάτι προβληματάκια. Οσοι, δε, διέδιδαν ότι ο θείος Βλαδίμηρος με παρέμβασή του θα μας έστελνε δώρο για το Πάσχα τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς ας φάνε ένα μπαγιάτικο πιροσκί για να μην πολυμιλάνε. Οχι, οι Ρώσοι δεν μας «πούλησαν». Οι Ρώσοι υπερασπίζονται και προωθούν τα ρωσικά συμφέροντα, όπως τα αντιλαμβάνεται η καγκεμπίτικη παρέα του Κρεμλίνου. Τώρα πουλάνε πυρηνική τεχνολογία στα μεμέτια. Πριν από λίγες ημέρες «πούλαγαν» τους Κούρδους και έκαναν «πλάτες» στον τουρκικό στρατό και στους αποκεφαλιστές τρομοκράτες συμμάχους του.
Το μάθημα είναι ένα: Οσο βαθιά κι αν είναι ριζωμένη στον λαό η πρόληψη-συμπάθεια περί «ξανθού γένους», η αληθινά πατριωτική προσέγγιση για τα πράγματα οφείλει να επισημαίνει την ωμή ιστορική αλήθεια. Από τα Ορλωφικά, όπου μας ενθάρρυναν στην εξέγερση, και μετά, οι Τουρκαλβανοί έσφαξαν το 1/3 της Πελοποννήσου και ο Τσάρος, ο στρατός και ο στόλος του έτρωγαν πασατέμπο. Χάρη στην ακάματη γενναιότητα του Κωνσταντή Κολοκοτρώνη και άλλων οπλαρχηγών, με φρούρια τις πλαγιές του Μαινάλου και άλλων βουνών και χάρη στη συνειδητοποίηση από τον σουλτάνο ότι οι μισθοφόροι του αυτονομήθηκαν και κατέστρεφαν τα πάντα, σώθηκαν οι υπόλοιποι Ελληνες του Μοριά.

Η πραγματικότητα -ξαναθυμίζω- έχει ένα ελάττωμα: Υπάρχει. Ολες οι ψευδαισθήσεις των αστείων διεθνιστών-πασιφιστών της Αριστεράς και των ενδοτικών φιλελέδων, όσων ήθελαν τρύπια σύνορα, ευρωπαϊκή προοπτική, κονδύλια για την Αγκυρα και αγκαλιές με τους χασάπηδες του Ερντογάν, αν δεν ψόφησαν από τις απειλές, τους τραμπουκισμούς, τον εμβολισμό του περιπολικού του Λ.Σ. και την ομηρία των δύο στρατιωτικών μας, θα τα κακαρώσουν σίγουρα όταν αρχίσει να δουλεύει το Ακούγιου και ξεκινήσουν να φτιάχνουν πυρηνικούς πυραύλους οι γενοκτόνοι της Αγκυρας.
Αυτό όμως, όσο αδίστακτοι και κυνικοί κι αν είναι οι Ρώσοι, όσο δουλοπρεπείς και χέστες κι αν είναι οι χρυσοκάνθαροι υπάλληλοι του Σόρος στις Βρυξέλλες, εμείς, οι Αμερικανοί και το Ισραήλ ΔΕΝ πρέπει ποτέ να επιτρέψουμε να γίνει. Αδυνατώ να πιστέψω ότι στο Τελ Αβίβ αντιμετωπίζουν αδιάφορα την προοπτική ένας -ορκισμένος πια- εχθρός τους να έχει πυρηνικούς πυραύλους, που θα απειλούν μέσα σε λίγα λεπτά την ύπαρξη του εβραϊκού κράτους. Στην πολυκεντρική Αμερική, όσο κι αν είναι δύσκολο, ήδη υπάρχουν αρκετοί στα κέντρα αποφάσεων που θεωρούν εφιάλτη μια ισλαμική Τουρκία με πυρηνικά όπλα.

Το Ακούγιου δεν πρέπει ποτέ να λειτουργήσει. Η Τουρκία δεν πρέπει ποτέ να αποκτήσει πυρηνικά όπλα. Θα είναι κίνδυνος για την ανθρωπότητα και θα σημάνει τη δορυφοροποίηση της πατρίδας μας.
Θα έπρεπε εμείς, μια μικρή χώρα με μεγάλους κινδύνους ασφάλειας, να βρισκόμαστε ένα βήμα μπροστά, αλλά αυτή είναι άλλη συζήτηση στη χώρα όπου κοπρόσκυλα πολιτικών νεολαιών και κομματικές ηγεσίες επιβάλλουν διάλυση της Εθνικής Αμυνας με σχεδόν ανύπαρκτη θητεία, όπου καταστρέφουμε την πολεμική βιομηχανία και υπονομεύουμε το φρόνημα μέσω της ίδιας της δημόσιας Παιδείας.
Οφείλουμε να αποκτήσουμε επίγνωση του θανάσιμου κινδύνου, να οπλιστούμε με μέσα και με φρόνημα, και να φτιάξουμε στέρεες συμμαχίες με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, υποδεικνύοντας εμφατικά τον θανάσιμο κίνδυνο για όλους. Ενας ισλαμικός στρατός κατέχει το 40% της Κύπρου, σε απόσταση αναπνοής από το Ισραήλ, με μια εξόχως εχθρική και αντισημιτική ηγεσία, και τώρα θέλει και πυρηνικά όπλα. Μόνο τρελοί ή προδότες θα το επέτρεπαν...

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
www.neadexia.gr
ΠΗΓΗ:http://www.dimokratianews.gr/content/84942/oi-gnostoi-fidemporoi-kai-xantho-genos

Δεν υπάρχουν σχόλια: