Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Ο Βασίλης Δημάκης, ο γνωστός ληστής με καλάσνικοφ ο Βασίλης Δημάκης, λήστευε περίπτερα, χρησιμοποιώντας βαρύ οπλισμό και αποτελούσε τον φόβο και τον τρόμο των επιχειρηματιών. Επίσης έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για αιματηρά επεισόδια σε βάρος αστυνομικών, ενώ έχει καταδικαστεί και για ληστείες τραπεζών.


Ο κόσμος καίγεται και οι ακροαριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ "ενδιαφέρονται" για τους εγκληματίες!

-------------------------------------------------------------------------------

Εκπαιδευτική άδεια στον κρατούμενο Δημάκη ζητούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Καλούν τον Σταύρο Κοντονή να αναλάβει θεσμικές και πολιτικές πρωτοβουλίες για να μην απειληθεί η ζωή και η σωματική ακεραιότητα του Βασίλη Δημάκη, ο οποίος κάνει απεργία πείνας και δίψας επειδή απορρίφθηκε το αίτημά του περί άδειας για εκπαιδευτικούς λόγους


Τη λήψη θεσμικών και πολιτικών πρωτοβουλιών, προκειμένου να μην απειληθεί η ζωή και η σωματική ακεραιότητα του κρατούμενου απεργού πείνας και δίψας, Βασίλη Δημάκη, ζητούν από τον Σταύρο Κοντονή, 22 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με πρώτο υπογράφοντα τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος, Νίκος Ξυδάκη.

Οι ερωτώντες κυβερνητικοί βουλευτές υποστηρίζουν πως ενώ το αίτημα του Δημάκη περί άδειας με "βραχιολάκι" για εκπαιδευτικούς λόγους και συγκεκριμένα για την παρακολούθηση μαθημάτων στη σχολή του στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, απορρίφθηκε από το αρμόδιο Συμβούλιο Φυλακών, με την επίκληση της δυνατότητας εξ' αποστάσεως παρακολούθησης μέσα από τη φυλακή, στην πραγματικότητα ο εν λόγω νόμος δεν υλοποιείται.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/371122/ekpaideutiki-adeia-ston-kratoumeno-dimaki-zitoun-vouleutes-tou-suriza/#ixzz5CZsXQkLA
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: