Κυριακή 29 Απριλίου 2018

ΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΟ ΚΟΣΤΟΣ


Οι γκέι υιοθεσίες, ο λογαριασμός για το κράτος και τα χτυπήματα στην οικογένεια
Tου
Παναγιώτη Χ. Δούμα*
Η κινηματοποίηση της ανθρώπινης διαστροφής υπό τον μανδύα της προόδου, του ανθρωπισμού και της απελευθέρωσης είναι στην κορφή της liberal ατζέντας που πηγαίνει χέρι χέρι με τις ονειρώξεις της μετασοβιετικής Αριστεράς.

Το τι σημαίνει διαστροφή το ορίζουν αφενός η φύση και αφετέρου οι δεσμοί συνοχής κάθε κοινωνίας. Τέτοιοι είναι η ιστορία της, οι παραδόσεις της, ο ηθικός και αξιακός της κώδικας, έτσι όπως διαμορφώνεται ανά τους αιώνες μέσα από την κοινή πίστη ως προς τα μεταφυσικά ζητήματα και όχι μέσα από ψευδοριζοσπαστικές παρεμβάσεις.
Παρεμβάσεις που στόχο έχουν να θεμελιώσουν τη θρησκεία του ατομικισμού, που θα κατακερματίσει τις κοινωνίες και θα καταστήσει τους ανθρώπους έρμαια των εκάστοτε εφήμερων συμφερόντων και ιδεοληψιών.


Δυστυχώς, και αυτή η πρόκληση αναμένεται να μείνει αναπάντητη. Ο θίασος που λέγεται ελληνική πολιτική ηγεσία θα βάλει ακόμη ένα αυτογκόλ. Αλλωστε, η κυβέρνηση στα ζητήματα αυτά -και όχι μόνο- παίζει χωρίς αντίπαλο. Και προφανώς δεν θα ζητήσω τα ρέστα από την Αριστερά που εφαρμόζει την ατζέντα της, αλλά από εκείνους που έχουν τη δύναμη να αντισταθούν και δεν το κάνουν. Και πώς να το κάνουν, όταν η μικροπολιτική στον εγκέφαλό τους επιτρέπει, αν όχι ανάλογες ψυχικές διαταραχές με αυτές των αριστερών, τέτοια συναινετικότητα απέναντι στην αριστερή ιδεοληψία.

Θα βγει άραγε ένας χριστιανός να αντιτάξει στις ψευδοεπιστημονικές αναλύσεις των αριστερών έρευνες όπως αυτή του Μαρκ Ρέινερους, καθηγητή του Πανεπιστημίου του Οστιν στο Τέξας; Μια έρευνα του 2012 σε δείγμα 15.000 ενηλίκων από 18 έως 39 ετών, που κατέδειξε τη χρεοκοπία των υιοθεσιών από γκέι και σειρά προβλημάτων και διαταραχών που είχε η ανατροφή από ομόφυλους «γονείς» για τους νέους αυτούς στην ενήλικη ζωή τους.

Χώρος δεν υπάρχει, κρατάω όμως ένα εύρημα της παραπάνω έρευνας, που θα αρέσει στο «φιλελευτεράτο», μήπως και δεν βγει για να σκίσει τα καλσόν του για χάρη του Μήτσου που θέλει να γίνει μάνα: «69% των παιδιών που μεγάλωσαν με λεσβίες μητέρες λαμβάνουν σήμερα επιδόματα από το κράτος, έναντι 17% των παιδιών που μεγάλωσαν με ετερόφυλους γονείς».
Πέραν των ερευνών, ωστόσο, πρόκειται για κατάφωρη αδικία απέναντι σε ετερόφυλα στείρα ζευγάρια που για χρόνια περιμένουν στην ουρά να χαρούν το μεγαλείο τού να ανατρέφεις ένα παιδί. Σε μια Ελλάδα δε δημογραφικά ετοιμοθάνατη, αντί να ισχυροποιήσουμε την παραδοσιακή οικογένεια, την ευτελίζουμε και την οδηγούμε στον αφανισμό.
*Eπιχειρηματίας, αντιπρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: