Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Ο άθλιος, ο Καμμένος, κατηγορεί τους τρεις νεαρούς για κάτι αντίστοιχο αλλά και πολύ χειρότερο που έκανε αυτός! Ήταν αυτός που έριχνε στεφάνια από τα ελικόπτερα στα 'Ιμια και μετά έφευγε σαν κυνηγημένος!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Συνεχίζεται η κόντρα για την ύψωση της σημαίας

20-04-2018
Συνέχεια στην κόντρα του υπουργού Εθνικής Αμυνας με τους νεαρούς που ύψωσαν τη σημαία στις νησίδες του συμπλέγματος των Φούρνων σημειώθηκε χθες, καθώς ο Π. Καμμένος απάντησε με ένα πολύ αιχμηρό tweet στους ασυνήθιστους χαρακτηρισμούς που ο Χαράλαμπος Τσαγαλάς τού απέδωσε μέσω facebook.


Ολα άρχισαν όταν ο υπουργός Εθνικής Αμυνας από το βήμα της Βουλής την Τετάρτη είπε πως «αυτός που παίρνει μια σημαία στην πλάτη και πάει να τη βάλει κάπου θα πρέπει να την υπερασπιστεί» και συνέχισε λέγοντας: «Να το ξέρετε, θα σας καλέσουμε να την υπερασπιστείτε. Και θα σας δώσουμε και δύο G3 να την υπερασπιστείτε».

Στην ανάρτησή του ο ένας εκ των τριών νεαρών που ύψωσαν την ελληνική σημαία μεταξύ άλλων νησιών και στον Μικρό και Μεγάλο Ανθρωποφάγο, απάντησε στον κ. Καμμένο: «Θα έπρεπε να γνωρίζεις λοιπόν τι όπλο θα πρέπει να πάρω στα χέρια μου λόγω της ειδικότητάς μου και όχι G3...» και συνέχισε αποκαλύπτοντας πως ο ίδιος, ο Χαράλαμπος Τσαγαλάς και άλλοι 15 νέοι από την περιοχή έχουν δώσει το απολυτήριό τους στον Στρατό εδώ και αρκετούς μήνες «για να είμαστε επίσημα στην Εθνοφυλακή».

Κάλεσε μάλιστα τον Πάνο Καμμένο να «βουτάς τη γλώσσα σου μέσα στο μυαλό σου και μετά να μιλάς», φράση που εξόργισε τον υπουργό Εθνικής Αμυνας, ο οποίος απάντησε με ένα σκληρό tweet. Τον Χαράλαμπο Τσαγαλά υπερασπίστηκε ο θείος του Νίκος Μαρούδας, λέγοντας: «Εχουμε οικογενειακά χωράφια στον Μεγάλο Ανθρωποφάγο. Ο Μικρός Ανθρωποφάγος είναι ο μισός της γιαγιάς μου. Ζούσαν σε αυτά τα νησιά, είχαμε ζώα» και κατέληξε: «Ποιος θα μου αφαιρέσει εμένα το δικαίωμα ή στον καθένα μας να σηκώσω τη σημαία;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: