Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

13/11/15

ALERT: Ο Φίλης ετοιμάζεται να κάνει επιστημονική δήλωση για την απόφαση της ουκρανικής βουλής, που αναγνώρισε τη "γενοκτονία των Τατάρων"!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ινφογνώμων Πολιτκά, ο Υπουργός Παιδείας της Ελλάδας Νίκος Φίλης, ειδικός επιστήμων σε θέματα γενοκτονιών, συσκέπτεται την ώρα αυτή μετά των εγκρίτων επιστημόνων, των οποίων το επιστημονικό έργο τους έχει κατατάξει στην κορυφή των ιστορικών παγκοσμίως, κ.κ. Λιάκου, Ρεπούση, Σίας Αναγνωστοπούλου, Δραγώνα κ.ά., για να εξετάσει τις βαθύτερες πτυχές της ενέργειας της βουλής της Ουκρανίας, να αναγνωρίσει τη "γενοκτονία των Τατάρων της Κριμαίας". 

Πάλι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Βουλής της Ουκρανίας, αναμένει με αγωνία την επιστημονική ανακοίνωση που ετοιμάζεται να εκδώσει ο κ. Φίλης, μόλις ολοκληρώσει τη σύσκεψη με τους παγκοσμίους φήμης και αναγνωρισμένους διεθνώς επιστήμονες που συναπαρτίζουν την ομάδα που θα βγάλει την Ελλάδα από το σκοταδισμό και θα την οδηγήσει στο φωτεινό μονοπάτι που έχει οραματιστεί αυτός ο ιδεαλιστής ρομαντικός πολιτικός.
Ο Πρόεδρος της Βουλής της Ουκρανίας, αμέσως μετά την επιστημονική ανακοίνωση του Έλληνα υπουργού, αναμένεται να οδηγήσει στο μέτωπο του Ντονμπάς τους πρωτεργάτες του ψηφίσματος που παρέσυραν την Ουκρανία στους δρόμους του σκοταδισμού και να καλέσει στην Πλατεία Μαϋντάν, στο Κίεβο, τον κ. Φίλη και την ομάδα των άλλων επιστημόνων που απαρτίζουν τους φωτοδότες της Ελλάδας και της ανθρωπότητας, για να απονείμουν στον καθέναν από αυτούς το ειδικά θεσπισθέν βραβείο του Φωτός!
Θα είμαστε εδώ να σας ενημερώσουμε σχετικώς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: