Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

15/11/15

Εμπαιγμός και υποκρισία: Άνοιξαν τα σύνορα, τους έστειλαν τζιχαντιστές και τώρα συμπαραστέκονται στη Γαλλία

Το μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ και συνομιλητής καταδικασθέντων για τρομοκρατικές πράξεις Πάνος Λάμπρου, η υφυπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου και ο διευθυντής του γραφείου τύπου του πολιτικού γραφείου του υπουργού Δικαιοσύνης και σύζυγος της κυρίας Αναγνωστοπούλου, Τάκης Γιαννακόπουλος, έξω από τη γαλλική πρεσβεία.
Του Σάββα Καλεντερίδη
Στη Συρία τους τελευταίους μήνες δεν υπάρχουν μαζικοί εκπατρισμοί και μαζικές μεταναστεύσεις.
Η συντριπτική πλειονότητα των προσφύγων και των "προσφύγων" που κατακλύζουν καθημερινά τα ελληνικά νησιά, αν προέρχονται από τη Συρία, κατοικούν σε καταυλισμούς της Τουρκίας εδώ και δυο χρόνια.

Οι μαζικές ροές προσφύγων, "προσφύγων" και λαθρομεταναστών προς τα ελληνικά νησιά άρχισαν όταν η κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου και ο κ. Τσίπρας, μόλις ανέλαβαν την εξουσία, στις 25 Ιανουαρίου 2015, έκλεισαν τα κέντρα κράτησης, δήλωσαν ότι θα γκρεμίσουν τον φράχτη στον Έβρο και διακήρυξαν ότι η Ελλάδα εφαρμόζει πολιτική ανοικτών συνόρων.
Αυτό άκουσε η Τουρκία και οι λαθροδιακινητές και άρχισαν να στέλνουν μαζικά τις μυριάδες των προσφύγων, των "προσφύγων" και των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών κ. Κοτζιάς και ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένος, ανταγωνιζόμενοι ο ένας τον άλλον σε πολιτικό πρωτογονισμό, απείλησαν ότι αν η Ε.Ε. δεν στηρίξει την Ελλάδα, θα γεμίσουμε με τζιχαντιστές την Ευρώπη.
Η πολιτική αυτή στηρίχτηκε από το σύνολο του ΣΥΡΙΖΑ με όλους τους τρόπους, με αποτέλεσμα ενώ το 2014 να έχουν μπει στην Ελλάδα 75 χιλιάδες λαθορμετανάστες και πρόσφυγες, το 2015 αναμένεται να ξεπεράσουν τις 700 χιλιάδες.
Χθες, μετά τις αιματηρές επιθέσεις στη Γαλλία, στις οποίες έλαβαν μέρος δυο τζιχαντιστές που πέρασαν από Ελλάδα, στα πλαίσια της πολιτικής της κ. Τασίας Χριστοδουλοπούλου, του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, διακεκριμένα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, με διακηρυγμένες θέσεις υπέρ αυτής της ανερμάτιστης και εξαιρετικά επικίνδυνης πολιτικής, που οδήγησε τους τζιχαντιστές στην καρδιά της Ευρώπης (δυο από τους οποίους προκάλεσαν τους θανάτους στη Γαλλία) διαδήλωναν και εκδήλωναν τη... συμπαράστασή τους στην πρεσβεία της Γαλλίας και εξέφραζαν τη λύπη τους για τα θύματα.
Αυτό ο λαός μας το λέει "γάτος γ..., γάτος σκούζει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: