Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2015

15/11/15

Αδ. Γεωργιάδης: Ο Αλ. Τσίπρας έχει ευθύνες για όσα ζει τώρα η Ευρώπη

Επίθεση στον Πρωθυπουργό

INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
Σε ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Γεωργιάδης (φωτ. αρχείου) διαμήνυσε ότι «η Ευρώπη θα καταλάβει ότι γι’ αυτό που ζει τώρα, η δική μας κυβέρνηση έχει ευθύνη». 
Ευθύνες στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα για όσα ζει τώρα η Ευρώπη, καταλόγισε ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στις χθεσινές τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι. 
Σε ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Γεωργιάδης διαμήνυσε ότι «η Ευρώπη θα καταλάβει ότι γι’ αυτό που ζει τώρα, η δική μας κυβέρνηση έχει ευθύνη». Όπως εξήγησε, η ελληνική κυβέρνηση είναι «αυτή που με την κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου και με τον κ. Αλέξη Τσίπρα, αλλάζοντας την πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά, άνοιξε τα σύνορα και στην κυριολεξία προσκάλεσε όλους αυτούς τους ανθρώπους στην Ευρώπη».

Επίθεση εξαπέλυσε και εναντίον του Πάνου Καμμένου, διερωτώμενος «πόση εμπιστοσύνη μπορούμε να έχουμε στο κράτος του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ο άνθρωπος που χειρίζεται, ως υπουργός Εθνικής Αμυνας, τη φύλαξη των συνόρων, ο κ. Παναγιώτης Καμμένος, είχε δηλώσεις πριν από πέντε μήνες ότι αν η Ευρώπη συγκρουστεί μαζί μας θα γεμίσουμε την Ευρώπη τζιχαντιστές, στο Βερολίνο, στις Βρυξέλλες και στο Παρίσι».
Ο κ. Γεωργιάδης εν συνεχεία, εξέφρασε τη διαφωνία του για την αντιπολιτευτική τακτική που ακολουθεί ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, καλώντας όσους πολίτες θεωρούν ότι η σημερινή αντιπολίτευση της Ν.Δ. είναι σωστή, να μην τον ψηφίσουν.
Κριτική άσκησε και στον Απόστολο Τζιτζικώστα, προειδοποιώντας ότι σε περίπτωση εκλογής του, το κόμμα θα κινδυνεύει με πολιτική εξαφάνιση.
Πηγή: ΑΜΠΕ, Ναυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια: