Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015

Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας έχει «κρύο αίμα στο ψέμα»

"Ο κος Τσίπρας παρά τις υποσχέσεις του για την 13η σύνταξη επιχειρεί να περικόψει και την 12η" είπε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.


Κριτική στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα άσκησε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας το πρωί στo Mega, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έχει «κρύο αίμα στο ψέμα».

Όπως είπε, ο κ. Τσίπρας όχι μόνο δεν έκανε αυτά που υποσχέθηκε αναφορικά με τη 13η σύνταξη, αλλά επιχειρεί να περικόψει και την 12η. Σε ό,τι αφορά τα περί κουλτούρας συναίνεσης, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι την ζητάει κάποιος που όταν ήταν στην αντιπολίτευση μιλούσε για "γερμανοτσολιάδες". «Ο άνθρωπος είναι ανερυθρίαστος» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά μάλιστα με το νομοσχέδιο που θα έρθει στη Βουλή, σημείωσε ότι θα διπλασιάζει τη φορολογία στους αγρότες, κάτι που -όπως είπε- εάν συμβεί θα βάλει τέλος στην παραγωγή τους.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στα προχθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, τονίζοντας ότι εφόσον εκλεγεί πρωθυπουργός θα συλλαμβάνονται όσοι τα προκαλούν, ενώ θα πληρώνουν αποζημιώσεις είτε οι ίδιοι, είτε οι γονείς τους εάν είναι ανήλικοι.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/301229/georgiadis-o-tsipras-ehei-kruo-aima-sto-psema/#ixzz3tjkR8jvn
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: