Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

"Taxi" για VIPS η "μπέμπα" του Βενιζέλου!

«Δίνουμε εντολή να πουληθούν κυβερνητικά αυτοκίνητα που κοστίζουν προκλητικά ποσά άνω των 750.000 ευρώ, τη στιγμή που ο μέσος Ελληνας πολίτης υποφέρει» ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του Αλέξη Τσίπρα στην ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ.
Εκτοτε έχουν περάσει περίπου δέκα μήνες και τίποτα δεν έχει γίνει τόσο για την πανάκριβη αλεξίσφαιρη BMW που χρησιμοποιούσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος όσο και για την έτερη με την οποία τελευταία κινούνταν ο Σαμαράς. Κυρίως, όμως, ούτε η σημερινή κυβέρνηση απάντησε από ποια κονδύλια αγοράστηκαν, πόσο κόστισαν και αν κόπηκαν τιμολόγια ή αν ήταν... δώρο από το εξωτερικό!


Το έγγραφο
Η «κυριακάτικη δημοκρατία» αποκαλύπτει σήμερα ότι τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα, παρότι υποτίθεται ότι είναι προς πώληση, παραμένουν εν κινήσει!
«Σας πληροφορούμε ότι τα θωρακισμένα αυτοκίνητα τύπου BMW 760 High Security ανακατανεμήθηκαν στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά προς κάλυψη αναγκών μετακίνησης υψηλόβαθμων ξένων επισήμων (Πρόεδροι της Δημοκρατίας, πρωθυπουργοί κ.λπ.)» ομολογεί ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Νίκος Τόσκας σε έγγραφο που παρουσιάζει η «κυριακάτικη δημοκρατία».
Με άλλα λόγια, τα αυτοκίνητα όχι μόνο δεν πουλήθηκαν στο ελληνικό e-bay, όπως ο Αλέξης Τσίπρας είχε προαναγγείλει, αλλά συνεχίζουν να χρησιμοποιούνται, κοστίζοντας αρκετά εκατομμύρια στον ελληνικό λαό. Και, φυσικά, όσο χρησιμοποιούνται τόσο πέφτει και η τιμή πώλησής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: