Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015

Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ για προσευχή: Θέλουν μια χώρα χωρίς εθνική ταυτότητα

«Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι πολιτική τους είναι να επιβάλουν τις ανθελληνικές ιδεολογικές τους αγκυλώσεις στο χώρο της Παιδείας»

Απάντηση στην πρόταση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ για κατάργηση της προσευχής και του μαθήματος των θρησκευτικών έδωσε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης. 

«Σε μια εποχή 
που το μνημόνιο της αριστεράς φορτώνει με νέους φόρους, μειώνει τους μισθούς και τις συντάξεις στους πολίτες, όπου η πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το προσφυγικό και μεταναστευτικό κινδυνεύει να μετατρέψει την χώρα σε αποθήκη ανθρωπίνων ψυχών και τα κενά στην εκπαίδευση την έχουν οδηγήσει σε διάλυση, η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ζητά την κατάργηση της πρωινής προσευχής και των θρησκευτικών. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι πολιτική τους είναι να επιβάλουν τις ανθελληνικές ιδεολογικές τους αγκυλώσεις στο χώρο της Παιδείας» δηλώνει.


Σύμφωνα με τον κ. Ιωαννίδη, στον ΣΥΡΙΖΑ «θέλουν μια χώρα χωρίς εθνική ταυτότητα, χωρίς παράδοση, χωρίς αρχές και αξίες. Ο Ελληνισμός όμως, διαχρονικά, είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την Ελληνορθόδοξη πίστη και παράδοση.»


«Τι να περιμένει κανείς άραγε από αυτούς που αρνούνται την γενοκτονία των Ποντίων, χαρακτηρίζουν τους Μακεδονομάχους ‘Τζιχαντιστές’ και από μια νεολαία που έχει ως πρότυπα τρομοκράτες και μπαχαλάκηδες;» διερωτάται ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ. 

«Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να ξηλώσει κάθε έννοια, κάθε σύμβολο που ενώνει τους Έλληνες με την ιστορία μας και τις παραδόσεις του Έθνους μας» καταλήγει. 

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/301829/proedros-onned-gia-proseuhi-theloun-mia-hora-horis-ethniki-tautotita/#ixzz3uKk0r0BD
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook


Δεν υπάρχουν σχόλια: