Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015

Τα ψόφια ψάρια πάνε πάντα με το ρεύμα!

Αμα κοπρίζεις πάνω στην πλειοψηφία τα ρεζιλίκια σου και τις ιδιορρυθμίες σου είσαι «προοδευτικός»
http://www.dimokratianews.gr/content/56554/ta-psofia-psaria-pane-panta-me-reyma
Μόνο τα ψόφια ψάρια πάνε με το ρεύμα. Κι εδώ το ρεύμα το καθορίζουν τα νταβαντζίδικα ΜΜΕ κι η γλίτσα, που στην Ελλάδα παριστάνει την «τέχνη» και τους κατά Μίκη ιντελιγκέντσηδες. Παριστάνουν τις Εστιάδες της «πολιτικής ορθότητας» ακόμη και τα ξέκωλα των πρωινών και των μεσημεριανών εκπομπών, ακόμη κι οι -κατά τον εξαίρετο δικό μας Π. Λιάκο- «παλινδρομηστές μετρητών», τα αγράμματα κνώδαλα που κουνάνε στις νοικοκυρές, στους άνεργους και στους συνταξιούχους τα κατοστάευρα, για να πάρουν στα 090 μπας και κερδίσουν, ενώ γύρω τους χοροπηδούν καρικατούρες ανθρώπων που εξευτελίζουν και τη γυναικεία και την ανδρική υπόσταση.

Οταν ο Φίλης έφτυσε το αίμα του Ποντιακού Ελληνισμού, τα ψόφια ψάρια έμειναν... ψόφια. Κουνήθηκαν λίγο, μόνο όταν εθίγησαν οι κινούντες την αιδώ νταλκάδες τους.
Τόσα χρόνια που ο Αττίλας μολύνει και λεηλατεί τη Μικρή Ελλάδα του Νότου, που οι γονείς, τα παιδιά, οι γυναίκες, τ' αδέρφια των αγνοουμένων έλιωναν, αυτά τα ψόφια ψάρια δεν είπαν λέξη. Δεν έγραψαν και δεν ανέβασαν ένα θεατρικό έργο, δεν γύρισαν μια ταινία, δεν έγραψαν ένα βιβλίο της προκοπής. Κι όταν σπανίως το έκαναν, ήταν για να χτυπήσουν την πατρίδα. Ελάχιστες εξαιρέσεις στον χώρο της μουσικής, που λοιδορήθηκαν, δέχτηκαν ανηλεείς επιθέσεις από όλη αυτή την παρακμιακή και υστερική φάλαγγα του μίσους και της ψευτοπροοδευτικής υστερίας. Τραβεστί φασίστες ντυμένοι «τέχνη» και «πρόοδο». Πήξαμε στους νταλκάδες του απευθυσμένου τους, στην αποδόμηση της εθνικής ταυτότητας, στη χλεύη για ό,τι συγκροτεί τον Ελληνισμό και τις αξίες του. Γλείφτες κάθε trendy μειοψηφικής άποψης. Αμα κοπρίζεις πάνω στην πλειοψηφία τα ρεζιλίκια σου και τις ιδιορρυθμίες σου είσαι «προοδευτικός».

Με καθυστέρηση δεκαετιών μιμούνται σαν χιμπατζήδες αμερικανιές. Ατάλαντοι κακοί αντιγραφείς, κλικαδόροι με το χέρι απλωμένο για μπερντέ. Με ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν έχουν φέρει κάτι φρέσκο, καινούργιο, μια ιδέα, που να πεις με στοχασμό θαυμασμού «τι είπε τώρα»! Γι' αυτό και συνήθως είναι κρατικοδίαιτοι ή κόβουν εισιτήρια μόνον όταν είναι νούλες κάποιου συγκροτηματάρχη, όταν τους αβαντάρει κάποιο συγκρότημα.

Η πιο τρελή φαντασία δεν θα μπορούσε να γράψει το σενάριο που λέγεται Ελληνική Ιστορία. Από αυτό το «σενάριο» όμως, αυτό το ατελείωτο τραγούδι, τα ζωντανά χρώματα κι αρώματα του, τα αριστερά ψόφια ψάρια, που σιτίζονται με επιδοτήσεις ή ως ψωριάρικα σκυλιά καναλαρχών, δεν εμπνεύστηκαν ποτέ τίποτα. Ο Ελληνισμός, οι ήρωες του, θετικοί ή αρνητικοί, ο πολυποίκιλος πλούτος του, απουσιάζουν από το διαβόητο τίποτα του έργου τους. Μελλοντικό προσάναμμα για το τζάκι. Μόνο αναλαμπές λίγων αξίων υπηρετούν τον αληθινό πολιτισμό. Κι αυτοί ποτέ δεν θα καταδέχονταν να βγουν σαν υστερικές κυράτσες στα μπαλκόνια ή στα μανταλάκια, να γίνουν γνωστοί για οτιδήποτε άλλο πλην του έργου τους ή να γίνουν γλοιώδεις αβανταδόροι του ιταμού ΣΥΡΙΖΑ.

Και γι' αυτό το λόγο λοιπόν ψηφίστε Ελληνικά την άλλη Κυριακή στην ΝΔ. Μην ψηφίσετε βοηθητικούς αυτής της παρακμής. Μην ψηφίσετε δεκανίκια του Τσίπρα, φοβικούς της «πολιτικής ορθότητας», που κατουριούνται πάνω τους μόλις τους κάνει μπου καμμιά καθεστωτική φλωράντζα των ΜΜΕ ή της κοπρώνυμης «τέχνης». Αναπλεύστε τον ποταμό, μαζί με την πλειοψηφία του Ελληνικού Τρόπου, βλέποντας τα ψόφια ψάρια να παρασύρονται δίπλα σας. Μυρίζουν σήψη και παρακμή. Να πάμε στις πηγές των απάτητων κορφών. Εκεί που μυρίζει Ελληνική Ελευθερία. Ψηφίστε δεξιά.
Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης
*Δικηγόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: