Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

5/11/15

Οι Γκέμπελς που λέγαμε: Άρθρο στο Left.gr με καθαρά γκεμπελίστικο χαρακτήρα - Κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ προετοιμάζουν επεισόδια στη διαδήλωση στο Σύνταγμα

Σχετικό άρθρο: Οι Γκέμπελς, οι φιλοναζί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και η Γενοκτονία
Τη στιγμή που ο κ. Φίλης ως υπουργός ανατρέπει την εθνική πολιτική στο θέμα των γενοκτονιών που έχουν ψηφιστεί από τη Βουλή των Ελλήνων ομόφωνα, το Left.gr, ένα στρατευμένο ενημερωτικό ηλεκτρονικό μέσο, με ένα άρθρο που έχει τίτλο "Ποιοι πολεμούν τον Νίκο Φίλη;", προβαίνει σε συστηματική διαστρέβλωση της πραγματικότητας, αφού παραβλέπει όλες ανεξαιρέτως τις ομοσπονδίες και τα εκατοντάδες σωματεία που έχουν εκδώσει ανακοινώσεις καταδίκης των δηλώσεων, τους εκατοντάδες αθλητές, καλλιτέχνες, δημοσιογράφους, ηθοποιούς, τραγουδιστές, συγγραφείς και τους εκατοντάδες χιλιάδες απλούς χρήστες του διαδικτύου, που διαμρτύρονται οργισμένοι για την πρόκληση και αναδεικνύει με πραγματικά γκαιμπελίστικο τρόπο τις δηλώσεις και τις μηνύσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής και της Νέας Δημοκρατίας.

Και όλα αυτά χωρίς να βρει να πει έστω μια λέξη για την πράξη του κ. Φίλη, που έρχεται σε απόλυτη ευθυγράμιση με τις βασικές επιδιώξεις του τουρκικού κράτους και της τουρκικής διπλωματίας, που δαπανά δεκάδες δις το χρόνο, για να αποδείξει αυτό που λέει ο Έλληνας υπουργός. Ότι δηλαδή δεν έγινε γενοκτονία αλλά εθνοκάθαρση εναντίον των χριατιανών της Ανατολής, δηλαδή των Αρμενίων, των Ελλήνων και των Ασσυρίων.
Τα ίδια χαλκεία διαδίδουν αυτές τις ώρες, όπως με πληροφορούν στελέχη της διοργανώτριας Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελλάδος, ότι η διαδήλωση στο Σύνταγμα "διοργανώνεται από εθνικιστικά στοιχεία", για να προκαλέσουν πιθανώς συσπείρωση και δυναμική παρέμβαση των αριστεριστών και των αναρχικών και να δημιουργηθούν επεισόδεια σε μια εκδήλωση, που προφανώς ενοχλεί το ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση.
Να έχουν γνώση οι φύλακες.
Είπαμε, Πόντιοι είμαστε, εύκαιροι όμως κ' είμες...
Το άρθρο του  Left.gr ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: