Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

«Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει Λάμπρου, η σχέση με τρομοκράτες είναι του ΣΥΡΙΖΑ»

«Είναι απόρρητο κρατικό μυστικό οι συνομιλίες του συμβούλου του υπουργού Δικαιοσύνης με τους τρομοκράτες στη φυλακή; Αυτό αφορά την εθνική μας ασφάλεια;»


«Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον Πάνο Λάμπρου, η σχέση με τους τρομοκράτες δεν είναι δική του, η σχέση με τους τρομοκράτες είναι του ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε την Παρασκευή στο Mega ο βουλευτής και υποψήφιος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας την πολιτική στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στο στέλεχος της ΠΓ του κυβερνώντος κόμματος.

«Όταν η κυβέρνηση πάει με δύο υπουργούς και κάνει μήνυση γι΄ αυτές τις κασέτες, αποδέχεται η κυβέρνηση ότι αυτές οι κασέτες είναι γνήσιες και σοβαρές... Αλλιώς γιατί έκανε μήνυση; Για προϊόν μυθοπλασίας κάνεις μήνυση; Όταν κάνεις μήνυση λες ότι αυτά είναι απόρρητα κρατικά μυστικά που δεν πρέπει να διαρρεύσουν. Είναι απόρρητο κρατικό μυστικό οι συνομιλίες του συμβούλου του υπουργού Δικαιοσύνης με τους τρομοκράτες στη φυλακή; Αυτό αφορά την εθνική μας ασφάλεια;» παρατήρησε σκωπτικά για την υπόθεση Πανούση.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/298909/georgiadis-afou-o-suriza-stirizei-labrou-tou-suriza-i-shesi-me-tromokrates/#ixzz3rNT5q3uo
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: