Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2015

Ποτάμι για Αποστόλου: Κουτοπόνηροι υπουργοί

Ψέμα - κουτοπονηριά - αφερεγγυότητα στη νοοτροπία της κυβέρνησης, σημειώνει το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, το οποίο περαιτέρω κάνει λόγο για προσπάθεια συνενοχής, με αναφορά ειδικά στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Αποστόλου και όσα διημείφθησαν χθες με την τροπολογία για τις αγροτικές επιδοτήσεις που ναι μεν ανακοίνωσε αλλά διευκρινίζοντας ότι δεν προτίθεται να υπογράψει τις σχετικές υπουργικές αποφάσεις


Στο θέμα της τροπολογίας για την επιστροφή των αγροτικών επιδοτήσεων και την ιδιαίτερη προσέγγιση του θέματος από τον αρμόδιο υπουργό, Βαγγέλη Αποστόλου αναφέρεται με σημερινή ανακοίνωσή του το Ποτάμι, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:«Αυτή είναι η νοοτροπία της κυβέρνησης: Ψέμα, κουτοπονηριά και αφερεγγυότητα».

«Παραμένει ακόμη υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ο κ. Αποστόλου;», διερωτάται το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη και συνεχίζει:

«Αυτός που χτες κατέθεσε τροπολογία στη Βουλή λέγοντας ότι τις επιστροφές αγροτικών επιδοτήσεων τις νομοθετούμε διότι έχουμε καταδικαστεί και θα πληρώνουμε υπέρογκα πρόστιμα. Αλλά να μην ανησυχεί η Βουλή διότι -είπε- η κυβέρνηση στην πράξη δεν θα τις εισπράξει! Και ο ίδιος δε θα βάλει την υπογραφή του σε επιστροφές!»


«Και είχε το θράσος  - προστίθεται στην ανακοίνωση - να ζητήσει από το Κοινοβούλιο τη συνενοχή σε αυτή την απατεωνιά. Λες και οι εταίροι μας στην Ευρώπη δεν "μεταφράζουν" τα φτηνά κόλπα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Η καταρρακωμένη αξιοπιστία της χώρας δεν αντέχει άλλα φτηνά κόλπα».

«Δυστυχώς το Ποτάμι δικαιώνεται: Η πρόσκληση για συναίνεση δεν είναι παρά πρόσκληση σε συνενοχή», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/300708/potami-gia-apostolou-koutoponiroi-upourgoi/#ixzz3tAbo3EpH
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: