Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

1/10/15

Κάποιος πρέπει να πληρώσει γι' αυτό: Με όλες τις κυβερνήσεις, τα Σκόπια συμμετείχαν ως FYROM! Με Τσίπρα ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας»

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ! Μαλλιά κουβάρια έγινε η ελληνική αποστολή στη Νέα Υόρκη
Μαλλιά κουβάρια φαίνεται πως έγιναν τα μέλη της ελληνικής αποστολής στη Νέα Υόρκη, καθώς το πολυδιαφημισμένο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού επισκιάστηκε σε πρώτο χρόνο από τα… αγγλικά του Έλληνα πρωθυπουργού και σε δεύτερο χρόνο από τη… FYROM. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφοφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Αλέξης Τσίπρας έγινε έξαλλος με τον Νίκο Κοτζιά, καθώς το υπουργείο Εξωτερικών δεν κατάφερε αυτό που πετύχαιναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις: σε όλες τις διεθνείς διασκέψεις τα Σκόπια συμμετείχαν μόνο ως… FYROM και όχι με το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Και προκειμένου ο Αλέξης Τσίπρας να μην νομιμοποιήσει έστω και έμμεσα τα Σκόπια ως «Μακεδονία» αποφάσισε να μην συμμετέχει στη Σύνοδο κατά του εξτρεμισμού.
Σημειωτέον, δε, ότι το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ το κανόνισε ο ίδιος ο Νίκος Κοτζιάς…
Την ίδια στιγμή, όμως, η ελληνική αποστολή -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- δεν είναι ευχαριστημένη ούτε και με την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα δίπλα στον πρώην πλανητάρχη Μπιλ Κλίντον…

Δεν υπάρχουν σχόλια: