Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Παιδεία για Ελληνες, όχι για ανδράποδα

http://www.dimokratianews.gr/content/54041/paideia-gia-ellines-ohi-gia-andrapoda
Δεν μπορεί ο λαός να πληρώνει ανθρώπους που θα αφελληνίζουν τα παιδιά του!
Ο σκοπός της πολιτικής του υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, όσα ονόματα κι αν του αλλάξουν, δεν εναπόκειται στον ιδεοληπτικό «κάλο» που έχει κάθε πολιτικός προϊστάμενος, ο οποίος βρέθηκε επικεφαλής παρεμπιπτόντως, επειδή μια μειοψηφία, που πρώτευσε εκλογικώς, είχε θυμώσει με τα αποτελέσματα της οικονομικής κρίσης. Τον σκοπό αυτό τον καθορίζει το Σύνταγμα και είναι αυστηρά η εθνική και η θρησκευτική διαπαιδαγώγηση των Ελληνοπαίδων.
Ο σκοπός αυτός δεν είναι δυνητικός ή πολλαπλής επιλογής με διεθνιστικές αρλούμπες, σκουπίδια της πολιτικής ορθότητας και τον μηδενισμό των διαφόρων παραφυάδων της «προοδευτικιάς» ενδοτικής βιοχλαπάτσας που σέρνεται στα Εξάρχεια και στο Κολωνάκι.
Το κράτος μέσα από τη δημόσια Παιδεία και την εποπτεία του στην ιδιωτική Παιδεία, την κρατική ραδιοτηλεόραση, την επιχορήγησή του στον πολιτισμό, με κάθε μέσο, οφείλει να διαπαιδαγωγεί Ελληνες. Ελληνες, ξαναλέω, όχι ανδράποδα.

Αυτό σημαίνει προστασία και ενίσχυση της εθνικής και της θρησκευτικής μας ταυτότητας, που δεν είναι παρά το πρόσωπό μας στον κόσμο και στην Ιστορία. Και αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς τη σωστή διδαχή του βασικού εργαλείου έκφρασης, δημιουργίας και ελευθερίας, που είναι η διαχρονική ελληνική γλώσσα, από την αρχαία έως τη νέα. Το υπουργείο, η Πρωτοβάθμια και η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, τα πανεπιστήμια δεν υπάρχουν για να κάνουν πολιτική μαρξιστικού πειθαναγασμού και προπαγάνδας μηδενιστικών απόψεων.
Δεν μπορεί ο λαός να πληρώνει από το υστέρημά του ανθρώπους που θα αφελληνίζουν τα παιδιά του, που θα ασελγούν σε βάρος της γλώσσας του, των ηρώων του, των μαρτύρων του, της κρατούσας θρησκείας, που είναι συστατικό της ιδιοπροσωπίας μας και της εθνικής και της κοινωνικής συνοχής.

Δεν έχουν δικαίωμα όλοι αυτοί οι τυχάρπαστοι αναθεωρητές, μηδενιστές και νεροκουβαλητές ξένων σοβινισμών να επιβάλουν τα ράκη των ξέμπαρκων και αποτυχημένων ιδεών τους στη νεολαία της πατρίδας, να αμφισβητούν το Ολοκαύτωμα του έθνους στη Μικρά Ασία και στον Πόντο και να αναμασούν μέρος της πιο χυδαίας τουρκικής ή σκοπιανής προπαγάνδας. Ούτε καν στις συνειδήσεις των δικών τους παιδιών δεν έχουν δικαίωμα να ασελγούν, διδάσκοντας σκουπίδια, ευτελίζοντας τη γλώσσα των Ελλήνων. Αμα θέλουν, ας πάνε εκτός ελληνικής επικράτειας, να χτίσουν με δικά τους λεφτά σχολεία ή ας νοικιάσουν πλοία στα διεθνή ύδατα και να εγκαταστήσουν εκεί τους γόνους τους, να παρακολουθούν μαθήματα μισελληνισμού, αθεΐας και φραγκοχιώτικης «προοδευτικιάς» διαλέκτου, με βιβλία που θα πληρώσουν από την τσέπη τους. Αφελληνισμό και υπονόμευση του έθνους, όμως, δεν μπορούν να κάνουν με έξοδα του έθνους, παραβιάζοντας το Σύνταγμα.

Το χρέος της Δεξιάς και κάθε πατριώτη, όπου κι αν ανήκει στο πολιτικό φάσμα, είναι να πολεμήσει με κάθε νόμιμο μέσο αυτή την απίθανη ιδεοληπτική ανωμαλία, που θέλει με ολοκληρωτικό στανιό να επιβάλει στην πλειονότητα της ελληνικής νεολαίας τις ψυχοτρόπες μπούρδες της, που είναι πιο καταστροφικές από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.
Ο ελληνικός τρόπος, η συνταγματική επιταγή του, επιβάλλει εθνικές ιδέες, ελληνική γλώσσα, Ορθοδοξία και αριστεία. Αυτό είναι το καθήκον της Πολιτείας, να γαλουχήσει έτσι ελεύθερους Ελληνες κι αν μεγαλώνοντας δεν τους αρέσει, ας διαλέξουν κάτι άλλο, κ. Φίλη μας.
Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης
*Δικηγόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: