Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

ΤΑΙΠΕΔ: Στο σφυρί 14 ακίνητα σε όλη την Ελλάδα


Δεκατέσσερις νέες εκτάσεις σε όλη την Ελλάδα βγάζει στο σφυρί το ΤΑΙΠΕΔ. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στον ιστότοπο ηλεκτρονικών διαγωνισμών, πρόκειται για:

-Έκταση στην περιοχή Κοσκινού Ρόδου, 193 στρεμμάτων. Βρίσκεται σε ιδιαίτερα προνομιακή θέση στην Κοσκινού Ρόδου. Το ακίνητο βρίσκεται 12 χλμ. από την πόλη της Ρόδου. Με εύκολη πρόσβαση και ήπιο - πεδινό ανάγλυφο, το ακίνητο έχει θέα προς τη θάλασσα από την οποία απέχει περίπου 200 μέτρα.



- Παραθαλάσσια έκταση στη δυτική ακτή της Χερσονήσου της Κασσάνδρας (περιοχή Άγιος Μάμας, Χαλκιδική), με παραλιακό μέτωπο 226 μ. προς τον Θερμαϊκό κόλπο. Βρίσκεται σε κομβικό σημείο της Χαλκιδικής, στην είσοδο της Χερσονήσου της Κασσάνδρας. Η συνολική επιφάνεια είναι 26.238 τ.μ.

- Οικόπεδο με τριώροφο κτίριο, επί της οδού Βασ. Κωνσταντίνου 6 στην Παλαιά πόλη Ναυπλίου, εντός του παραδοσιακού ιστού της πόλης του Ναυπλίου. Το κτήριο περιλαμβάνει ισόγειο, πρώτο και δεύτερο όροφο καθώς και υπόγειο. Η συνολική επιφάνεια του οικοπέδου είναι 280 τ.μ. και η δομημένη επιφάνεια είναι 515 τ.μ.

- 12 οικόπεδα στην περιοχή Λεύκες Πόρου Κεφαλλονιάς συνολικής επιφάνειας 6,4 στρεμμάτων. Βρίσκονται στο νότιο τμήμα του οικισμού Πόρου, πάνω από το λιμάνι του Πόρου, με εξαιρετική θέα προς τα στενά που σχηματίζουν τα νησιά Κεφαλλονιάς και Ιθάκης.

-11 παραθαλάσσια οικόπεδα στην περιοχή Ράγια Πόρου Κεφαλλονιάς, στο βόρειο τμήμα του οικισμού Πόρου, με θέα προς τη θάλασσα του Ιονίου. Η συνολική επιφάνεια είναι 6,3 στρέμματα.

- 29 παραθαλάσσια οικόπεδα στην περιοχή Ράγια Πόρου Κεφαλλονιάς, στο βόρειο τμήμα του οικισμού Πόρου, με θέα προς τη θάλασσα του Ιονίου. Η συνολική επιφάνεια είναι 15.6 στρέμματα.

- Έκταση σε ιδιαίτερα προνομιακή θέση στην Κοσκινού Ρόδου. Το ακίνητο βρίσκεται επί της Λεωφ. Καλλιθέας σε μικρή απόσταση από τη θάλασσα και απέχει 12χλμ. από την πόλη της Ρόδου. Η συνολική επιφάνεια είναι 19 στρέμματα.

-Δύο οικόπεδα στην περιοχή Γρανιτσάδες στη Στυλίδα Φθιώτιδας Στυλίδα Φθιώτιδας. Η συνολική επιφάνεια είναι 1.3 στρέμματα.

-Τρία οικόπεδα στην περιοχή Γρανιτσάδες στη Στυλίδα Φθιώτιδας. Η συνολική επιφάνεια είναι 1.851 τ.μ.

- Περιφραγμένο οικόπεδο με πορτοκαλαιώνα, 1χλμ. βορειανατολικά του κέντρου της πόλης του Άργους. Η συνολική επιφάνεια είναι 1.520,80 τ.μ.

-Πενταώροφη πολυκατοικία με 23 διαμερίσματα, κοντά στον ηλεκτρικό σταθμό Καλλιθέας, με θέα στην Ακρόπολη. Η συνολική επιφάνεια του οικοπέδου είναι 342 τ.μ. Δομημένη επιφάνεια 1.260 τ.μ.

-Γωνιακό ισόγειο κατάστημα με υπόγειο και πατάρι επί της Λεωφ. Κων. Τσαλδάρη 5-7 & Επταπυργίου στο Πολύγωνο, συνολικής επιφάνειας 381τ.μ.

-Οικόπεδο με 3 κτίσματα, εκ των οποίων τα δύο διατηρητέα, επί της οδού Αριστομένους 11-13, στο εμπορικό κέντρο της πόλης της Καλαμάτας. Το ακίνητο καταλαμβάνει όλο το οικοδομικό τετράγωνο που περικλείεται από τις οδούς Αριστομένους, Αναπλιώτη, Κολοκοτρώνη και Σφακτηρίας. Η συνολική επιφάνεια του οικοπέδου είναι 529 τ.μ. Δομημένη επιφάνεια 777 τ.μ.

-Οικόπεδο με λιθόκτιστο υπερυψωμένο ισόγειο κτίσμα εντός του συνοικισμού Κουμαριά, 14 χλμ. από την πόλη της Βέροιας. Η συνολική επιφάνεια του οικοπέδου είναι 1.639 τ.μ. Δομημένη επιφάνεια 103 τ.μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: