Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

ΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΔΡΑΜΑ

Η Τουρκία έχει οργανώσει τη διακίνηση μεταναστών στα ελληνικά νησιά
Ο υπουργός Παιδείας της Ελλάδας, παγκόσμια πρωτοτυπία καθώς εκτός από αγράμματος είναι και άνανδρος, αφού πρώτα προσέβαλε με άρθρο του στην «Αυγή» τους βουλευτές που απείλησαν τον Αύγουστο του 2014 με ανατροπή και πτώση την κυβέρνηση Σαμαρά, απαιτώντας να συμπεριληφθεί η Γενοκτονία που έκαναν οι Τούρκοι σε Ελληνες και Αρμενίους, αφού έκανε δίκη προθέσεων, προσάπτοντάς τους μάλιστα σκοπούς που ήταν εκτός πραγματικότητας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή Γ. Αντωνιάδη στη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής και πάλι δεν απάντησε επί της ουσίας.


Μάλιστα, χωρίς να αναφερθεί στο επίμαχο άρθρο και χωρίς να απαντήσει αν αρνείται την τέλεση της Γενοκτονίας, για να θολώσει τα νερά, επικαλέστηκε απόψεις που εξέφρασε πριν από επτά χρόνια ο ίδιος, ο οποίος δεν έχει πανεπιστημιακό πτυχίο, σε συνομιλία που είχε με διεθνολόγους και ιστορικούς. Μάλιστα, δεν απέφυγε και πάλι να κατηγορήσει κάποιους που «βρήκαν ευκαιρία να φτιάξουν έναν καβγά», λέγοντας ότι ο θόρυβος που ξέσπασε για το θέμα οφείλεται σε εσωκομματικούς λόγους και στην κούρσα για τη διαδοχή στη Ν.Δ. Και πάλι υποκρισία και ανανδρία, όπως στο περσινό άρθρο της «Αυγής», αντί να μιλήσει καθαρά και να αναλάβει τις ευθύνες του.
Να πάμε τώρα στο θέμα των προσφύγων και στη συνενοχή των αρνητών της γενοκτονίας σ' αυτό.
Πήγες του κουρδικού απελευθερωτικού κινήματος από τις Βρυξέλλες μάς διαβεβαιώνουν και μας απέστειλαν σχετικά στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία το δίδυμο Ερντογάν - Νταβούτογλου και το τουρκικό κράτος είναι οι βασικοί διοργανωτές της διακίνησης και της κατεύθυνσης των προσφύγων της Συρίας στα ελληνικά νησιά και στην Ευρώπη. Πέραν του μακροπρόθεσμου στόχου, που είναι η δημιουργία πολυάριθμων μουσουλμανικών κοινοτήτων στην Ελλάδα και στις χώρες της Ευρώπης, έχει και έναν άλλον στρατηγικό στόχο που εξυπηρετεί η Αγκυρα, διώχνοντας στην ουσία τους πρόσφυγες από τα σπίτια τους.
Ο στόχος της είναι να αδειάσει από ανθρώπους το δυτικό Κουρδιστάν (Ροζάβα), όπως ονομάζεται η περιοχή της Β. Συρίας που κατοικείται κυρίως από Κούρδους, για να μην είναι σε θέση να το υπερασπιστούν το Κόμμα Δημοκρατικής Ενότητας (PYD) και ο Στρατός Λαϊκής Αμυνας (YPG), αφού μήνα με τον μήνα φεύγουν από την περιοχή δεκάδες χιλιάδες Κούρδοι, παρασυρμένοι από τους διακινητές που καθοδηγούνται από το τουρκικό κράτος. Για τον λόγο αυτό οι Αρχές του υπό δημιουργία κουρδικού κράτους λόγω λειψανδρίας έχουν ήδη βγάλει νόμους για υποχρεωτική στράτευση και κάνουν ό,τι είναι δυνατό να αποτρέψουν τη φυγή των κατοίκων.
Μάλιστα, καταγγέλλουν ότι σκόπιμα οι τουρκικές Αρχές παρακίνησαν -ή πιο σωστά έδιωξαν- προς την Ευρώπη τους περισσότερους από τους 200.000 Κούρδους της μαρτυρικής περιοχής Κομπάνι, οι οποίοι είχαν καταφύγει στο τουρκοκρατούμενο Κουρδιστάν υπό τον φόβο του Ι.Κ., που είχε καταλάβει την ως άνω επαρχία τη υποδείξει του ίδιου του Ερντογάν, ως αντιπαροχή στη στήριξη που παρείχε στους τζιχαντιστές το τουρκικό κράτος. Να σημειώσουμε ότι και η οικογένεια του Αϊλάν Κούρντι, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις ακτές της Αλικαρνασσού, ήταν πρόσφυγες από το Κομπάνι που ζούσαν στην Τουρκία, απ' όπου τους ξεσήκωσαν οι σύγχρονοι γενοκτόνοι, για να φύγουν από την περιοχή και να μην υπάρχουν Κούρδοι να την υπερασπιστούν αύριο οπότε θα συμφωνηθεί μια λύση για τη Συρία.
Επίσης, καταγγέλλουν ότι ακόμη και από το καντόνι του Αφρίν, αυτό που βρίσκεται κοντά στα παράλια της Μεσογείου και στις ακτές της Αλεξανδρέτας, όπου δεν υπάρχει πόλεμος και άρα δεν υπάρχουν λόγοι εξόδου, εξαπατώνται Κούρδοι της περιοχής, στους οποίους κυκλώματα του τουρκικού κράτους τάζουν ευρωπαϊκά διαβατήρια, και εγκαταλείπουν την περιοχή, για να βρεθούν στα ελληνικά νησιά και εκείθεν στην Ευρώπη.
Εχουμε να γράψουμε πολλά, όμως τα παραπάνω παραδείγματα είναι αρκετά. Απλώς να υπενθυμίσουμε ότι και η «διά της βίας μεταφορά των παιδιών της ομάδας σε μια άλλη ομάδα» συνιστά γενοκτονία.
Και αυτό γίνεται συστηματικά από πλευράς του τουρκικού κράτους, το οποίο συνεχίζει να εφαρμόζει πολιτικές γενοκτονίας για να υλοποιήσει τα σχέδια της επιβολής ενός εθνοφυλετικού και ισλαμιστικού φασισμού, κι αυτό και επειδή υπάρχουν Φίληδες που τις νομιμοποιούν με τις ανιστόρητες νεοκεμαλικές απόψεις τους, αντί να συστρατευθούν όλοι στο πιο προοδευτικό κίνημα της ανθρωπότητας, που είναι ο αγώνας για την αναγνώριση της γενοκτονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: