Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

Τέλος ο Καλογρίτσας

Εκτός νυμφώνος έμεινε ο επιχειρηματίας Χ. Καλογρίτσας, ο οποίος αρχικά αναδείχθηκε υπερθεματιστής για μία εκ των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, εν μέσω μηνύσεων καναλιών που δεν πήραν άδεια και καταγγελιών για δάνεια από την Attica Bank.

Με την προθεσμία να εκπνέει το μεσημέρι της Δευτέρας για την καταβολή της πρώτης δόσης, η εταιρεία «Τ.Π.Κ.μ.α.ε. ΙΩΑΝΝΗΣ – ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ» ζήτησε παράταση 48 ωρών, ώστε να τακτοποιήσει τη βασικότερη εκκρεμότητα για την κατοχή της πανελλαδικής άδειας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το αίτημα δεν έκανε δεκτό η κυβέρνηση και αναμένονται εξελίξεις, καθότι ο πρώτος επιλαχών της 2ας Σεπτέμβρη ήταν ο Ιβάν Σαββίδης (DIMERA MEDIA) που είχε πλειοδοτήσει περί τα 61,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ειδικότερα, στην επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας αναφέρεται: Εστάλη στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας σήμερα το πρωί αίτημα από την εταιρεία «Τ.Π.Κ. μ.α.ε. ΙΩΑΝΝΗΣ – ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ», με το οποίο ζητεί να χορηγηθεί προθεσμία 48 ωρών, προκειμένου να προβεί στην καταβολή της πρώτης δόσης, επειδή, λόγοι που δεν σχετίζονται με δικές του επιλογές, εμποδίζουν την καταβολή της δόσης αυτή εντός της σήμερον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: