Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Κατρούγκαλος: "Όποιος δημοσιογράφος μείνει άνεργος ας ανοίξει site"

Σε μια απίστευτη δήλωση σε όσους θα μείνουν άνεργοι από τα κανάλια που θα κλείσουν προχώρησε σήμερα ο Υπουργός Εργασίας κ. Γιώργος Κατρούγκαλος. 

Πρότεινε λοιπόν σε όσους δημοσιογράφους μείνουν άνεργοι επειδή τα κανάλια τους θα κλείσουν να ανοίξουν sites!!

Αυτά τα δήλωσε κατά τη διάρκεια σύσκεψης που είχε μαζί με τον Υπουργό Επικρατείας  κ. Ν. Παππά,την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη , και τον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης κ. Λευτέρη Κρέτσο  με τα προεδρεία της ΕΣΗΕΑ και της ΕΤΙΤΑ στο Μαξίμου, ώστε να εξετασθεί το ενδεχόμενο ένταξης σε προγράμματα επιδότησης εργασίας, των εργαζομένων εφόσον χάσουν τη δουλειά τους.

Στην συνάντηση αυτή παρουσιάστηκαν δύο προγράμματα που σχεδίασε και θα προωθήσει η κυβέρνηση αναφορικά με το μέλλον των εργαζόμενων στα κανάλια που δεν πήραν άδεια και τη διασφάλιση θέσεων εργασίας τους.

Ο κ. Κατρούγκαλος αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε «ένα πρόγραμμα με χρηματοδότηση από το Ταμείο Παγκοσμιοποίησης που θα έχει ως σκοπό να ευνοήσει τη μικροεπιχειρηματικότητα, ας πούμε τη δυνατότητα ορισμένων που θα θέλουν αντί να απασχοληθούν στα νέα κανάλια, τα νόμιμα, να ξεκινήσουν ένα νέο σάιτ!!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: