Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

Θεοδωράκης για Πελεγρίνη: Τυπική περίπτωση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ υπουργού

Απλά ψεύτης. Ο κ. Πελεγρίνης προσπάθησε χθες στη Βουλή να απαντήσει στην κριτική μου για τις προσβλητικές του δηλώσεις για το Ολοκαύτωμα, και είπε: «Μίλησα με την Πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα. Τη ρώτησα "διαβάσατε το κείμενό μου; Ποια είναι η γνώμη σας". "Ίδια με τη δική σας" μου λέει. 

Πώς δημιουργείται εκ του μη όντως τέτοιο ζήτημα;».Την απάντηση του κ.Πελεγρίνη πανηγύρισαν Βουλευτές του Σύριζα και σήμερα η "Αυγή" υπό τον τίτλο «Αποστομωτική απάντηση Πελεγρίνη στον Θεοδωράκη». Και τώρα ήρθε η απάντηση από την πρεσβεία του Ισραήλ: «Η Πρέσβυς κυρία Ιρίτ Μπέν –Άμπα, συνομίλησε τηλεφωνικώς με τον κ. Υφυπουργό την Δεύτερα 19 Σεπτεμβρίου αναφορικά με ομιλία που είχε κάνει ο κ. Πελεγρίνης στη Βουλή μερικές ημέρες νωρίτερα για το θέμα της ιστορικής μνήμης. Η Πρέσβυς ρώτησε για κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει ο Υφυπουργός οι οποίες ήταν αντισημιτικές. Ο κ. Πελεγρίνης δήλωσε ότι εννοούσε το αντίθετο. Η Πρέσβυς πρότεινε να εκδώσει ο Υφυπουργός μια διευκρινιστική δήλωση η οποία αργότερα εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. 

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος (ΚΙΣ) απέστειλε επίσης μία σκληρή επιστολή στον Υφυπουργό στην οποία απάντησε με διευκρινιστική δήλωση».Τυπική περίπτωση υπουργού των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: απάτη – απάτη- απάτη.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/326136/theodorakis-gia-pelegrini-tupiki-periptosi-surizanel-upourgou/#ixzz4Lebdphj1
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: