Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Η «Αυγή» παραδέχθηκε ότι κυπριακή offshore έχει μετοχές της εφημερίδας

Σε δύο διαδοχικά άρθρα της σήμερα, αναγκάστηκε να απαντήσει η «Αυγή» στις καταγγελίες για το επίμαχο θέμα με την offshore.
Η εφημερίδα της Αριστεράς, είχε απαντήσει και χθες, Τρίτη, ωστόσο με κύριο άρθρο της το πρωί της Τετάρτης, όσο και με νέο άρθρο της το μεσημέρι, τοποθετήθηκε εκ νέου για την υπόθεση. Παραδέχθηκε ότι στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μια εταιρεία κυπριακών συμφερόντων αγόρασε μετοχές της εφημερίδας, αξίας 49.500 ευρώ. Ενώ, απαντώντας στην κριτική ότι δεν έχει δημοσιοποιήσει την τελευταία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, η εφημερία παραθέτει δύο δημόσιες προσκλήσεις που δημοσιεύτηκαν στην έντυπη και στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας στις 14.12.2013 και ανήμερα πρωτοχρονιάς (01.01.2014).
Η Αυγή, τονίζει δε ότι δεν μπαίνει καν στον κόπο να σχολιάσει την σπερμολογία ότι « αναδημοσιεύουμε δηλώσεις του Σόρος για το Brexit, επειδή τα... παίρνουμε από τον άνθρωπο που γκρέμισε τη στερλίνα».
Πηγή: Η «Αυγή» παραδέχθηκε ότι κυπριακή offshore έχει μετοχές της εφημερίδας [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/275205/i-aygi-paradehthike-oti-kypriaki-offshore-ehei-metohes-tis-efimeridas-eikones#ixzz4JbEUfjpE

Δεν υπάρχουν σχόλια: