Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Δημόσιο ξέσπασμα του Χρήστου Κούτρα κατά του προέδρου της ΕΣΗΕΑ: «Όταν είχες έρθει εδώ, μου είχες πει…» 
Μετά το αποτέλεσμα της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες που άφησε εκτός -μεταξύ άλλων- τον Alpha και το Star, η κατάσταση στον χώρο των ΜΜΕ είναι έκρυθμη. Αρκετές εκατοντάδες είναι οι εργαζόμενοι που κινδυνεύουν να βρεθούν χωρίς δουλειά μέσα στους επόμενους μήνες.
 
Μέσα από την εκπομπή «Οι Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ, ο Χρήστος Κούτρας ξέσπασε κατά του προέδρου της ΕΣΗΕΑ, και μίλησε έξω από τα δόντια:


«Οι εργαζόμενοι βρίσκονται στον αέρα και σήμερα το ανακάλυψε και ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ. Βγήκε, λοιπόν, ο κος Σταμάτης Νικολόπουλος στο ΒΗΜΑ FM πριν από λίγη ώρα και ανακάλυψε ότι οι εργαζόμενοι είναι στον αέρα. Έχει κάνει τις εξής δηλώσεις: «Οι επιχειρήσεις αν κάποιος δεν έχει πάρει άδεια και οφείλει στους εργαζόμενους και τα ασφαλιστικά ταμεία, αυτά τα χρήματα τι θα γίνουν; Θα σκουπίσουμε τα χρέη»;
Σώπα πρόεδρε! Όταν είχες έρθει εδώ, στην αίθουσα σύνταξης, σε μένα προσωπικά, εγώ σε ρώτησα «τι θα γίνει με τις άδειες;», μου είχες πει να εξετάσουμε αν έχουμε έννομο συμφέρον. Η ΕΣΗΕΑ είναι η πρώτη που θα έπρεπε να είχε προσφύγει δικαστικά στον νόμο του Παππά. Η πρώτη! Δεν έγινε τίποτα, το παραμικρό! Αφωνία! Και έβγαλε μια ανακοίνωση η ΕΣΗΕΑ την Τρίτη το βράδυ, ενώ βρισκόταν ο διαγωνισμός σε εξέλιξη. Έχει αναρτηθεί στο site της Ένωσής μας 22:24. Και τώρα χύνεις κροκοδείλια δάκρυα για τους ανέργους. Προετοιμάστε τα ταμεία Πρόεδρε που θα υποδεχθούν τους ανέργους».
- See more at: http://ingossip.gr/paraxena/544238-#sthash.H9a1qiAP.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: