Τρίτη, 10 Μαΐου 2016

10/5/16

Αφίσες με τις λέξεις «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος» στα λεωφορεία του Λονδίνου

Μία από  τις σημαντικές ανθρωπιστικές οργανώσεις των Μουσουλμάνων στη Βρετανία,  αποφάσισε να πληρώσει αφίσες, αμέσως μετά την εκλογή του νέου μουσουλμάνου δημάρχου στο Λονδίνο, σε 640 λεωφορεία της χώρας με ισλαμικό μήνυμα που θα έχει, όπως λέει, στόχο την αλληλεγγύη προς τα θύματα του εμφυλίου πολέμου στη Συρία.

Σημειώνεται ότι το Λονδίνο, το Μπέρμιγχαμ, το Λέστερ, το Μάντσεστερ και το Μπράντφορντ αναγνωρίζονται ως οι περιοχές με μεγάλο μουσουλμανικό πληθυσμό.

Αυτός  ήταν και ένας από τους λόγους που μία από τις μεγαλύτερες μουσουλμανικές οργανώσεις του Λονδίνου αποφάσισε να διαφημίσει με την ευκαιρία του ραμαζανιού,  στις 23 Μαΐου,  την τοποθέτηση σε περίπου 640 λεωφορεία των πόλεων αυτών τη διαφημιστική αφίσα για τον ‘Αλλάχ’.
Ισλαμιστές μελετητές πιστεύουν ότι η αφίσα που γράφει «Subhan Allah» (Δόξα στον Αλλάχ), ερμηνεύει μια θετική πλευρά της μουσουλμανικής πίστης.

Σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο, οι μουσουλμάνοι πρέπει να δωρίσουν 2,5 τοις εκατό του εισοδήματός τους σε φτωχούς και άπορους, μια ενέργεια που ονομάζεται ‘Ζακάτ’ και αποτελεί μέρος των «πέντε πυλώνων του Ισλάμ», σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας ‘The Independent’.
--
--
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίουπαραγωγήςhttp://www.echedoros-a.gr"Δεν πρόλαβε καν να κάνει δηλώσεις ο νέος μουσουλμάνος δήμαρχος Λονδίνου και ήδη άρχισε να αφήνει δείγματα ισλαμικής γραφής και πρόκλησης εναντίον των ιθαγενών πληθυσμών της Γηραιάς Ηπείρου.

Συγκεκριμένα, τα γνωστά διπλά λεωφορεία του Λονδίνου θα φέρουν επιγραφή «Δόξα στον Αλλάχ» κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, είχε απαγορευτεί αντίστοιχη διαφήμιση της αγγλικανικής εκκλησίας, γεγονός που δείχνει το πόσο προσχηματική είναι η δήθεν ανεξιθρησκεία και «ανοχή» της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Η όλη ιστορία χρηματοδοτείται από την μουσουλμανική ΜΚΟ Islamic Relief, και δεν θα περιοριστεί μόνο στο Λονδίνο αλλά θα επεκταθεί και στο Manchester,στο Birmingham, στο Λέστερ και στο Bradford.

Ποιά είναι η συγκεκριμένη ΜΚΟ;

Islamic Relief Worldwide: Ισλαμιστική οργάνωση «φιλανθρώπων», η οποία εδρεύει στην Αγγλία και κατηγορείται για την χρηματοδότηση τρομοκρατικών οργανώσεων, σε σημείο μέχρι και η HSBC της Λίστας Λαγκάρντ προχώρησε σε «πάγωμα» των λογαριασμών της. Δραστηριοποιείται επίσης στην Λέσβο και χρηματοδοτείται από το ελλαδικό προτεκτοράτο".Δεν υπάρχουν σχόλια: