Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

ΝΔ: Ο Κυρίτσης είναι το πραγματικό πρόσωπο του Τσίπρα

Πρόκειται για το «αποκρουστικό πρόσωπο του διχασμού, του φθόνου και του μίσους», αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση, απαντώντας στις δηλώσεις του βουλευτή ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να μετακυλήσει τα βάρη σε όσους ψήφισαν «Ναι» στο δημοψήφισμα του καλοκαιριού και στους «ευπορότερους».

Σφοδρή επίθεση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Κυρίτση αλλά και στον πρωθυπουργό εξαπολύει η ΝΔ με αφορμή δηλώσεις του βουλευτή ότι η κυβέρνηση επιδιώκει να μετακυλήσει τα βάρη σε όσους ψήφισαν «Ναι» στο δημοψήφισμα του καλοκαιριού και στους «ευπορότερους».

«Ο κ. Κυρίτσης, είναι το πραγματικό πρόσωπο του κ. Τσίπρα, το αποκρουστικό πρόσωπο του διχασμού, του φθόνου και του μίσους», σχολιάζει σε ανακοίνωση της η ΝΔ.

Η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση ότι η βουλιμία για εξουσία, τους οδηγεί στο να διχάζουν τους Έλληνες.

«Το κάνουν συνειδητά. Το κάνουν απροκάλυπτα. Το κάνουν κυνικά. Αυτή είναι η στρατηγική τους» τονίζει η ΝΔ, χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση ως επικίνδυνη «για την ενότητα των Ελλήνων, για το παρόν και το μέλλον της χώρας».
Έχουν μεγάλο βάρος αυτά που λέει ο κ Κυρίτσης, γιατί λέει αυτά που πραγματικά σκέπτονται, δήλωσε στο ΣΚΑΪ η Ντόρα Μπακογιάννη.
Την άμεση παρέμβαση της επιτροπής δεοντολογίας της Βουλής ζητά ο βουλευτής της ΝΔ Θεόδωρος Καράογλου, κάνοντας λόγο για απίστευτα προκλητικές δηλώσεις Κυρίτση.

Μάλιστα, χαρακτήρισε τις δηλώσεις του «κοινωνικό τραμπουκισμό» και κάνοντας ταυτόχρονα λόγο για «πολιτικά ανήθικες» και «εθνικά επικίνδυνες» απόψεις, οι οποίες όπως τονίζει δημιουργούν «εμφυλιοπολεμικό κλίμα» στην κοινωνία.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/316001/nd-o-kuritsis-einai-to-pragmatiko-prosopo-to-tsipra/#ixzz49t9YXIYd

Δεν υπάρχουν σχόλια: