Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Λυμπεράκη: Οταν τα δικαιώματα των γυναικών καταχωνιάζονται για να λάμψει η αριστερή Βενεζουέλα

Δήλωση της Αντιγόνης Λυμπεράκη, μέλος του πολιτικού συμβουλίου στο Ποτάμι, με αφορμή την σεξουαλική παρενόχληση υπαλλήλων της πρεσβείας της Βενεζουέλας στην Αθήνα από τον πρώην πρέσβη, Φρανκλίν Ραμόν Γκονζάλες και την προσπάθεια συγκάλυψης μέσω της επιστολής Τσίπρα.

Τα ένοχα μυστικά αποκαλύπτονται από τις «λεπτομέρειες» – όταν η απροσεξία παρακάμπτει την αυτολογοκρισία.

Η επιστολή Τσίπρα προς τον Μαδούρο, ζητά την αποσιώπηση σεξουαλικής παρενόχλησης προκειμένου να μην θιγεί η Αριστερά. Ετσι αποκαλύπτει, χωρίς να το θέλει, την κατάντια της καθεστωτικής αριστεράς:
Αυτό που μας είχε κάποτε οδηγήσει στην Αριστερά ήταν η αγωνία για αδικίες, καταπάτηση δικαιωμάτων, υπεράσπιση αξιών. Αρα βρεθήκαμε εκεί επειδή η τότε Αριστερά υπερασπίζονταν αρχές που θα άλλαζαν την κοινωνία. Η ισότητα και τα δικαιώματα των γυναικών ήταν σημαία για εμένα και την γενιά μου.

Η επιστολή Τσίπρα δείχνει ότι η εξουσία αλλάζει την ιεράρχησλωση η. Η Αριστερά του Τσίπρα δεν υπηρετεί αξίες, αλλά απαιτεί οι αξίες να χειραγωγούνται για να εξυπηρετήσουν την Αριστερά. Τα δικαιώματα των γυναικών καταχωνιάζονται, προκειμένου να λάμψει ο Φάρος της Αριστερής Βενεζουέλας...

Η επιστολή Τσίπρα αποδεικνύει ότι το καθεστώς της Αριστεράς έχει καταντήσει επαγγελματικός αυτοσκοπός και παράγοντας κοινωνικής οπισθοδρόμησης. Δυστυχώς.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/315144/luberaki-otan-ta-dikaiomata-ton-gunaikon-katahoniazodai-gia-na-lampsei-i-aristeri-venezouela/#ixzz492IxPPl3

Δεν υπάρχουν σχόλια: