Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Καρακώστα: Φοροφυγάδες οι 100.000 χαμηλοσυνταξιούχοι που τους κόβεται το ΕΚΑΣ

«Θα επιστρέψουν το ΕΚΑΣ αυτοί που δεν το δικαιούνται... Είναι παρά πολύς κόσμος που δεν δηλώνει τα πραγματικά του εισοδήματα και δεν το δικαιούνται... Καταλάβατε; Δεν το δικαιούνται...»


Φοροφυγάδες αποκάλεσε τους 70.000 με 100.000 χαμηλοσυνταξιούχους στους οποίους κόβεται το ΕΚΑΣ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα.

Κληθείσα να 
αναφερθεί στο κόψιμο του ΕΚΑΣ, για τους χαμηλοσυνταξιούχους, οι οποίοι καλούνται να το επιστρέψουν αναδρομικά, η βουλευτής δήλωσε κατηγορηματικά ότι «δικαίως γίνεται αυτό γιατί δεν το δικαιούνται.»

«Θα επιστρέψουν το ΕΚΑΣ αυτοί που δεν το δικαιούνται... Είναι παρά πολύς κόσμος που δεν δηλώνει τα πραγματικά του εισοδήματα και δεν το δικαιούνται... Καταλάβατε; Δεν το δικαιούνται...» επέμεινε η βουλευτής. 
Ερωτηθείσα δε από τον δημοσιογράφο των Παραπολιτικών εάν οι άνθρωποι αυτοί αποκαλύφθηκε πως ήταν φοροφυγάδες, η κ. Καρακώστα απάντησε θετικά λέγοντας χαρακτηριστικά «ακριβώς, όσοι δεν το δικαιούνται.» 

«Υπάρχουν παρά πολλοί  τέτοιοι άνθρωποι δυστυχώς οι οποίοι έπαιρναν παρανόμως το ΕΚΑΣ, από αυτούς θα κοπεί και θα ζητηθεί να επιστραφε

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/315146/karakosta-forofugades-osoi-hamilosudaxiouhoi-tous-kovetai-to-ekas/#ixzz492LnmjOu

Δεν υπάρχουν σχόλια: