Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Λοβέρδος: Για έναν αιώνα θα κυνηγά την κυβέρνηση η φήμη του μεγαλύτερου ψεύτη της πολιτικής ιστορίας


"Αύριο ολοκληρώνεται η φάση της πολιτικής εξαπάτησης του ελληνικού λαού από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, και ειδικά από τον ίδιο τον πρωθυπουργό που το παραδέχτηκε κιόλας, μιλώντας για αυταπάτη", είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος κατά την τοποθέτησή του επί του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της αξιολόγησης.

Όπως προσέθεσε, είναι δεδομένο, πως όταν αυταπατάσαι, τους άλλους, τους εξαπατάς και σημείωσε σκωπτικά "Με την Βαρουφακειάδα, που οδήγησε σε Βατερλό, και με την Τσακαλωτειάδα, που οδήγησε την κυβέρνηση να καταπίνει αμάσητα ό,τι της σερβίρουν, φτάσατε σήμερα να επιβαρύνετε αχρείαστα και υπερβολικά τον ελληνικό λαό, προκειμένου όχι μόνο να κάθεστε στις υπουργικές σας θέσεις ανερυθρίαστα, αλλά να βάζετε και ζώνη ασφαλείας".


Απευθυνόμενος προς τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας τους κατηγόρησε ότι αυτοί που έλεγαν ψέματα για το αγγλικό δίκαιο, "που αποδείχτηκε απόλυτα προστατευτικό αφού η Ελλάδα κέρδισε όλες τις δίκες", που δηλητηρίασαν τους πολίτες με μίσος, και έφτιαξαν μια πλειοψηφία της μνησικακίας, της αοριστολογίας, της αυταπάτης και της εξαπάτησης, τώρα φορολογούν ό,τι κινείται, ξεπουλούν τα πάντα και μειώνουν της συντάξεις.

"Εδώ πληρώνονται όλα" είπε ο κ. Λοβέρδος και κατέληξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ "θα μείνουν στην πολιτική ιστορία του τόπου ως οι μεγαλύτεροι ψεύτες" κι αυτή η φήμη - όπως ισχυρίστηκε - η θα σας κυνηγά τουλάχιστον για όσο κρατήσει η εταιρεία του ξεπουλήματος, για έναν αιώνα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: