Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΚΑΡΑΝΙΚΑ, ΠΡΟΧΩΡΑ!..., ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ

Ποιος Βαρουφάκης και Ζωή Κωνσταντοπούλου. Ποιος Κατρούγκαλος και Θεοπεφτάτου. Το μεγαλύτερο επιθεωρησιακού τύπου νούμερο του Σύριζα από καταβολής είναι ο σύντροφος Καρανίκας. Δεν υπάρχει δεύτερος. Και δεν έχει πρόβλημα το παλληκάρι να τολμάει, ως γνήσιος γραφικός, να το δείχνει δημοσίως ότι είναι ένας ρεζίλης. Δεν κρατιέται. Από κανέναν.
Το σύμπαν της Ελλάδος τον έχει βάλει στο σημάδι αυτόν τον γελοίο στη συμπεριφορά Νίκο Καρανίκα, όταν και με τη βούλα και με μισθό τον διόρισε ως σύμβουλό του ο πρωθυπουργός μας Αλέξης Τσίπρας. Όχι! Μη σκεφθεί κανείς πως τον επέβαλε η Μέρκελ και η Λαγκάρντ. Ο Ντάισελμπλουμ και ο Ντράγκι. Όχι.


Τον μάζεψε δίπλα του ο Τσίπρας διότι θεωρεί απαραίτητο ο πρωθυπουργός αυτόν τον χάλια τον Καρανίκα, τον θαυμαστή της Ελένης Μενεγάκη. Επειδή, όμως, είναι αδιόρθωτος ο εν λόγω στρατηγικός σύμβουλος του Τσίπρα, κάποιος άλλος στη θέση του θα κρυβόταν. Δεν θα έδινε δικαιώματα. Όχι! Ποτέ!
Ο Καρανίκας είναι αγωνιστής. Κάνει αγώνα για να πολεμήσει ακόμα και με την... Ραχήλ Μακρή, ένα ακόμα νούμερο της πολιτικής. Και με ποιο τρόπο ο πρωθυπουργικός εκλεκτός βάζει στη θέση της την πρώην βουλευτίνα του σύριζα, την κυρία Ραχήλ Μακρή; Την αποκαλεί «ρεσιτάλ τσίρκου», και «ηθικά ξεπουλημένη», και «λινάτσα της αντίδρασης» μία άλλη πολιτικό, την Σοφία Βούλτεψη της ΝΔ.
Φοβερά πράγματα. Από κάπου «έκλεψε» αυτά τα κουλτουριάρικα «ρεσιτάλ τσίρκου» και «ηθικά ξεπουλημένη» ο παρά τω Τσίπρα Καρανίκας και... προχωράει ακάθεκτος για να δικαιολογήσει το μισθό που του πληρώνουν οι φορολογούμενοι μαλάκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: