Τρίτη 24 Μαΐου 2016

24/5/16

Κυνισμός, εξουσιομανία, ανηθικότητα, υποκρισία, ενσυνείδητη ψευδολογία, αθλιότητα, τόχει όλο το πακέτο...

Δείτε το top-6 της «αυταπάτης» του σημερινού πρωθυπουργού για το ΕΚΑΣ, τον ΕΝΦΙΑ, την απλή αναλογική κ.α. 

Αυτοί οι Κρητικοί που συνόδευαν τον Τσίπρα, στην περιοδεία της υποκρισίας και του ενσυνείδητου ψεύδους, εκεί που είπε στην γιαγιά την Κρητικιά, γελώντας με αναίδεια ψυχρού εγκληματία "το χαράτσι πάντως δεν θα το πληρώσεις", σήμερα όλοι αυτοί με τι μούτρα κυκλοφορούν στην κοινωνία;
Στην πλήρη αποδόμηση των υποσχέσεων που έχει δώσει κατά καιρούς ο Αλέξης Τσίπρας προχώρησαν οι Ράδιο Αρβύλα.

Πρώτο χτύπημα η δήλωσή του από το 2012 για την καθιέρωση της «απλής ανόθευτης αναλογικής» όταν πριν από λίγες ημέρες ο Παναγιώτης Κουρουμπλής δήλωνε ότι με απλή αναλογική δεν θα κυβερνηθεί η χώρα.
Δεύτερο χτύπημα η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ την οποία υποσχέθηκε το Σεπτέμβριο του 2014 ενώ με το πολυνομοσχέδιο αυξάνεται για ορισμένους έως και κατά 300%.

Τρίτο χτύπημα το ξεπούλημα της δημόσιας υπηρεσίας όταν το 2011 ως βουλευτής ο Αλέξης Τσίπρας κατηγορούσε τις τότε κυβερνήσεις ότι ξεπουλάν ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, Ελληνικό κ.α. και τώρα ο ίδιος παραχώρησε τα αεροδρόμια, τον ΟΛΠ και δέσμευσε για 99 χρόνια τη δημόσια περιουσία.

Τέταρτο χτύπημα το πακέτο των 7.500 σελίδων του πολυνομοσχεδίου όταν το 2012 κατήγγειλε ότι είχε παραδοθεί στους βουλευτές με περιθώριο λίγων 24ωρων ένα νομοσχέδιο εκατοντάδων σελίδων.

Πέμπτο χτύπημα ο... θρήνος των βουλευτών και υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου όταν ο σημερινός πρωθυπουργός το 2011 έλεγε ότι «δεν ανέχομαι αυτούς που λένε ότι δεν συμφωνούμε με κάτι, ότι υπερβαίνει τη συνείδησή μας αλλά θα το ψηφίσουμε».

Έκτο χτύπημα το ΕΚΑΣ. Τον Ιούνιο του 2015 έλεγε από το βήμα της Βουλής ότι δεν μπορώ να φανταστώ ότι Έλληνας βουλευτής θα ψηφίσει την κατάργηση του ΕΚΑΣ και, ακόμα χειρότερα, τον Ιανουάριο του 2015 έλεγε ότι «θα σηκώσουμε κεφάλι» για να μην κοπεί το ΕΚΑΣ.

Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: