Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Αμετανόητη η Βαγενά, τώρα λέει: Πότε είχαμε εθνική κυριαρχία σε αυτόν τον τόπο;

Επιμένει να προκαλεί με τις δηλώσεις της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά.
Υπενθυμίζεται ότι χθες δήλωσε: «Δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια διάρκειας του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων. Εδώ η Ελλάδα ήταν υπό τουρκική σκλαβιά για 400 χρόνια και άντεξε». Σήμερα, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, είπε αρχικά ότι δεν ήταν ακριβώς έτσι αυτό που είπε, αλλά στη συνέχεια έκανε λόγο για λυσσαλέα επίθεση στο πρόσωπό της, συντονισμένη και πρόστυχη και ανέντιμη.


«Η δήλωση που έκανα ήταν για τους ευφυείς»
Η κυρία Βαγενά, επανερχόμενη στη δήλωση που προκάλεσε σάλο, εμμέσως πλην σαφώς αποκαλεί χαζούς όσους την επέκριναν. «Η δήλωση που έκανα απευθύνεται σε ευφυείς ανθρώπους και όχι σε φαρμακερά φίδια», ανέφερε.
«Θεωρεί ποτέ κανείς ότι είχαμε εθνική κυριαρχία;»
«Πριν καιρό, συνάντησα δυο γυναίκες στα Φάρσαλα. Και μου είπαν: "Μη στενοχωριέσαι, μωρέ Άννα. Εδώ αντέξαμε τόσα. Αντέξαμε κατοχές. Θα τα πάρουμε πίσω". Αυτά τα λέει ο υγιής κόσμος και όχι τα φαρμάκια. Λυπάμαι πολύ αν μένουμε στις λέξεις. Θεωρεί ποτέ κανείς ότι είχαμε εθνική κυριαρχία; Πότε είχαμε εθνική κυριαρχία σε αυτόν τον τόπο; Γιατί είμαστε υποκριτές;», είπε ακόμα.
Και η Βαγενά ζορίστηκε, αλλά το ψήφισε το πολυνομοσχέδιο
Η κα Βαγενά είπε ακόμα ότι ζορίστηκε πολύ να ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο και είπε χαρακτηριστικά: «Εφτασε η στιγμή που σκέφτηκα να μην το ψηφίσω. Πήρα συνειδητά την ευθύνη».


Πηγή: Αμετανόητη η Βαγενά, τώρα λέει: Πότε είχαμε εθνική κυριαρχία σε αυτόν τον τόπο; | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/269149/ametanoiti-i-vagena-tora-leei-pote-eihame-ethniki-kyriarhia-se-ayton-ton-topo#ixzz49tMMpvPc

Δεν υπάρχουν σχόλια: