Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Σάλος μετά τα σχόλια Κυρίτση για ταξικό πόλεμο και «μενουμευρωπαίους»

Σε άρθρο του στην «Αυγή» ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά αποδέχεται πως η κυβέρνηση διεξάγει ταξικό πόλεμο και συμπληρώνει: «Γι' αυτό ακριβώς ψηφίστηκε τον Σεπτέμβριο, για να μετακυλήσει όσο μπορεί τα βάρη στους μενουμευρωπαίους, και αυτό ακριβώς κάνει»

Αντιδράσεις προκαλεί η τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Κυρίτση, ο οποίος με άρθρο του στην «Αυγή» κάνει λόγο για συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης να επιβαρύνει όσους ψήφισαν «Ναι» στο δημοψήφισμα του Ιουλίου.

Στο άρθρο του, ο κ. Κυρίτσης αποδέχεται και υιοθετεί δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «διεξάγει έναν ακήρυκτο ταξικό πόλεμο υπέρ των χαμηλότερων στρωμάτων και εις βάρος των ευπορότερων».
Και συμπληρώνει μάλιστα γράφοντας: «Γι' αυτό ακριβώς ψηφίστηκε τον Σεπτέμβριο, για να μετακυλήσει όσο μπορεί τα βάρη στους μενουμευρωπαίους, και αυτό ακριβώς κάνει».

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος ανέφερε ότι η ακραία διχαστική αποκάλυψε τη στρατηγική του φθόνου που με κυνισμό ακολουθεί και εφαρμόζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/315983/salos-meta-ti-dilosi-kuritsi-gia-taxiko-polemo-kai-menoumeuropaious/#ixzz49t89wgLT

Δεν υπάρχουν σχόλια: