Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ κατά κυβέρνησης για τις επιθέσεις κουκουλοφόρων στις φοιτητικές εκλογές

Η φοιτητική οργάνωση που πρόσκειται στη ΝΔ καταγγέλλει ότι στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, το Χημείο της Αθήνας και τη Νομική Σχολή Αθηνών, εισέβαλαν παρακρατικές ομάδες κουκουλοφόρων, οι οποίες επιτέθηκαν, τραυματίζοντας φοιτητές, διαλύοντας τις φοιτητικές εκλογές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.


Οξεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει, με ανακοίνωσή της, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Η φοιτητική οργάνωση που πρόσκειται στη ΝΔ καταγγέλλει ότι στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, το Χημείο της Αθήνας και τη Νομική Σχολή Αθηνών, εισέβαλαν παρακρατικές ομάδες κουκουλοφόρων, οι οποίες επιτέθηκαν, τραυματίζοντας φοιτητές, διαλύοντας τις φοιτητικές εκλογές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ φέρει ακέραια την ευθύνη, όχι μόνο για την ανοχή της απέναντι στο φαινόμενο της αναρχικής βίας, αλλά γιατί υποθάλπει και υποκινεί τις ομάδες αυτές, προκειμένου να εισπράξει μικροπολιτικά οφέλη. Η διάλυση των φοιτητικών εκλογών εμποδίζει το πιο δυναμικό κομμάτι της ελληνικής νεολαίας, τους φοιτητές και σπουδαστές, να καταδικάσουν την κυβέρνηση-νεκροθάφτη των ονείρων τους. Όμως, όση βία και αν υποθάλψει, όση λάσπη και αν χρησιμοποιήσει, δεν μπορεί να σταματήσει τη ροή των γεγονότων. Αυτοί που με ψέματα κέρδισαν την εξουσία, αυτοί που χωρίς ντροπή άλλαξαν θέσεις και αξίες, αυτοί που δεν διστάζουν να ασκήσουν βία», τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΔΑΠ.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/315114/dap-ndfk-kata-kuvernisis-gia-tis-epitheseis-koukouloforon-stis-foititikes-ekloges/#ixzz491NNNt8D
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: