Τρίτη 24 Μαΐου 2016


Η αύξηση στον ΦΠΑ στα νησιά αποτελεί μία πράξη εγκληματική και αντισυνταγματική, δήλωσε ο Πάνος Καμμένος στη Σύρο όπου βρέθηκε με αφορμή το σύμφωνο “συναντίληψης και συνεργασίας” για την αξιοποίηση του στρατοπέδου στην Ερμούπολη και του πεδίου βολής στη Βάρη.
"Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μία πράξη εγκληματική, μία απόφαση αντισυνταγματική και είναι μία απόφαση για την οποία θέλω να σας πως ότι δώσαμε μεγάλη μάχη μέσα και έξω από τη Βουλή. Ξέρετε ότι δύο προτεραιότητες είχα βάλει από την πρώτη στιγμή συμμετέχοντας στην κυβέρνηση συνεργασίας. Το να τηρηθεί η νησιωτικότητα και να μη θιχθούν τα σώματα ασφαλείας και η δικαστική εξουσία της χώρας" τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.
"Δυστυχώς στο θέμα των νησιών έφτασα μέχρι και στην παραίτηση από υπουργός όμως δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε αυτό το στοίχημα τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, όμως παραμένει πρώτη προτεραιότητα να μπορέσουμε πολύ σύντομα, με τα πρώτα απτά αποτελέσματα της εποχής της ανάπτυξης να επαναφέρουμε τη συνταγματική διάταξη 101 του Συντάγματος για την ιδιαιτερότητα της νησιωτικότητας" πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: