Τρίτη 10 Μαΐου 2016

10/5/16

Σιωπηρή Παραχώρηση Κυριαρχίας και στην υφαλοκρηπίδα από τους Τσίπρα-Καμμένο Καταγγέλλει ο κ.Φαήλος Κρανιδιώτης με την Αποκάλυψη ΄Αγνωστου Περιστατικού


Μιχάλης Στυλιανού 
Συντριπτική απάντηση του κ. Φαήλου Κρανιδιώτη  στην  εναντίον του προσωπική επίθεση του υπουργού  Αμύνης  Π. Καμμένου , αποκαλύπτει  κυβερνητική ανοχή σε  πρόσφατη  προκλητική παραβίαση της ελληνικής υφαλοκρηπίδας από τουρκικό ερευνητικό  σκάφος, που συνιστά σιωπηρή παραχώρηση εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, επί  θητείας  ενός υπουργού που αρέσκεται να ποζάρει με στρατιωτικές στολές εκστρατείας.
Ιδού το αποκαλυπτικό κείμενο της απάντησης:

"Το μόνο χειρότερο από το να με βρίσει ο Καμμένος, όπως έκανε απαντώντας πανικόβλητος στον Γιάννη Πλακιωτάκη για όσα απίθανα συμβαίνουν με την θρασύτητα των μεμέτηδων και την δική του αδράνεια, θα ήταν το να με επαινέσει. Θα έπρεπε να απολογούμαι μέρες στους φίλους μου.

 Ο ακομβίωτος Στρατάρχης είναι μια cult φιγούρα της πολιτικής σκηνής. ΄Επαιζε μικρός με τα στρατιωτάκια κι είχε απωθημένο να γίνει Αϊζενχάουερ αλλά ως κλασσικός «γιωτάς» έμεινε με τα στρατιωτάκια στο χέρι.
 Κανείς από εμάς δεν συνάντησε αυτό το καλομαθημένο πλουσιόπαιδο εκεί όπου η αληθινά υπηρεσιακή παραλλαγή ματώνει, ιδρώνει ή σκίζεται στο έρπειν κάτω από συρματοπλέγματα, ούτε στα άλματα ή σε πορεία - βολή. Η πιο μεγάλη πορεία του ήταν από την τραπεζαρία ως το WC.

 Ο Πάνος, που θα παραιτείτο από την πολιτική, αν ο ΣΥΡΙΖΑ έφερνε Μνημόνιο, έχει γδάρει την γλώσσα του γυαλίζοντας το Τρίτο Μνημόνιο, το πιο βαρβάτο, το πιο φαρδύ και πλατύ, το αριστερό.
 Η τρικυμία της πολιτικής ζωής λόγω Μνημονίων τον ξέβρασε στην Κουμουνδούρου να κατεβάζει τα σκουπίδια.
 Παρίστανε με πέννα άλλου ακόμη και το λιοντάρι κατά της τρομοκρατίας αλλά η μπαμπέσα τύχη κι η λαγνεία της καρέκλας, που ούτε μπουλντόζα της ΜΟΜΑ δεν μπορεί να ξεκολλήσει από τα ραχατλίδικα οπίσθια του, τον έφερε αγκαλίτσα με τον Λάμπρου και τ’ άλλα παιδιά.
 Ο ΣΥΡΙΖΑ του έδωσε αληθινά στρατιωτάκια για να παίζει, ώστε να υπηρετεί ως ορντινάτσα τις πολιτικές του, να καταπίνει το μεταναστευτικό, να κάνει γαργάρα την αμφισβήτηση της Ποντιακής Γενοκτονίας από τον Φίλη, τις ισοπεδωτικές «μεταρρυθμίσεις» των Λιάκων στην Παιδεία.

 Με μια σόδα κι ένα Άλκα Ζέτζερ ο Στρατάρχης Σπληνάντερος χωνεύει όλη την αριστερίλα του ΣΥΡΙΖΑ και τρία Μνημόνια, τρεις Μουζάλες, τον Φίλη, μαζί με το ασφαλιστικό και το φορολογικό τσουνάμι, ταφόπλακα της οικονομίας.
 Όμως η ασφάλεια κι η εδαφική ακεραιότητα της χώρας δεν είναι παιχνίδι.
 Αφού λοιπόν στο λαθρομεταναστευτικό και στο προσφυγικό πορεύεται, όπως και στο Μνημόνιο, κατά την προσφιλή του φράση στα 4, ακούστε, αδέρφια, τι άλλο μου λένε πως συνέβη.

Από τις 21/3/2016 έως την 8/04/2016 κατόπιν NAVTEX που έβγαλαν τα μεμέτια, το πλοίο επιστημονικών ερευνών Υ/Γ CESME εκτέλεσε επιστημονικές έρευνες στην περιοχή του Κεντρικού Αιγαίου και συγκεκριμένα Νότια της Σκύρου, Ανατολικά της Ευβοίας και Δυτικά των Ψαρρών, ήτοι, όπως με διαβεβαιώνουν οι γνωρίζοντες, ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ. Μάλιστα συνοδευόταν από την φρεγάτα GAZIANTEP, η οποία αργότερα αποχώρησε.

Το τουρκικό ερευνητικό σκάφος εντόπισε και η καναδική φρεγάτα FREDERICTON, που ανήκει στην νατοϊκή δύναμη. Το τουρκικό πλοίο είχε αναμμένα φώτα περιορισμένης δυνατότητας ελιγμών, διότι είχε παρεάμενα καλώδια, ήτοι είχε ποντίσει καλώδια για έρευνες.

 Στο διάλογο μέσω ασυρμάτου ο τούρκος απάντησε πως «Διενεργώ επιστημονικές έρευνες σύμφωνα με την NAVTEX 226/16. Θέλω να μείνετε σε απόσταση μισού μιλίου».
 Ο διάλογος του Καναδού με τον Τούρκο καταγράφηκε από πολεμικό μας.
 Το ελληνικό ΠΝ, προφανώς με εντολές του Α/ΓΕΝ και του Α/ΓΕΕΘΑ, είχε κάνει, επιμελώς και στο ακέραιο, όλα όσα έπρεπε και μεγάλη δύναμη πολεμικών μας βρέθηκε στην περιοχή ώστε να έχει η πλευρά μας το τακτικό πλεονέκτημα.

 Στις 28/3/2016 στις 9:30 πμ, ελικόπτερο δικής μας φρεγάτας εντόπισε το τουρκικό σκάφος με παρεάμενα καλώδια, ενώ στη συνέχεια εκτέλεσε εισολκή αγομένων, ήτοι τα μάζεψε, κι ανέπτυξε ταχύτητα.
 Την ίδια μέρα στις 13:30 το τουρκικό ερευνητικό σκάφος εντοπίστηκε και από ελικόπτερο Cougar του Λιμενικού Σώματος. Απαντώντας σε ερώτηση του πληρώματος του ελικοπτέρου ο Τούρκος απάντησε πως διεξάγει επιστημονικές έρευνες και πώς μόνο αυτή την ενημέρωση μπορεί να δώσει.

Το ΠΝ και η στρατιωτική ηγεσία έκαναν όλα όσα έπρεπε κι ήσαν πανέτοιμοι.
 Όμως σε αυτές τις περιπτώσεις την τελική απόφαση την δίνει η πολιτική ηγεσία. Τι έγινε; Μου λένε τίποτα. Nada. Nichts.

Ο Τούρκοι λοιπόν μπήκαν στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, έκαναν έρευνες και έφυγαν κύριοι; Αυτό, θα ήταν πρωτοφανές τετελεσμένο, ανήκουστο προηγούμενο. Ακούσατε έστω για κάποιο διάβημα διαμαρτυρίας;

Κι εφόσον η περιοχή είναι ελληνική υφαλοκρηπίδα, η πολιτική ηγεσία δεν όφειλε να διατάξει να εμποδίσουμε τον Τούρκο να τις διεξάγει; Δεν όφειλε να δώσει εντολή στις ελληνικές δυνάμεις να του δώσουν αυστηρή εντολή να ξεκουμπιστεί και να γίνει και διάβημα διαμαρτυρίας και όποιες άλλες ενέργειες προβλέπονται;
 Νότια της Σκύρου, Ανατολικά της Ευβοίας και Δυτικά των Ψαρρών είναι διεθνή ύδατα και μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν οι μεμέτηδες;

Ας μας πουν ο ψευτοδεξιός βοηθητικός του Τσίπρα κι ο πολύς κ. Κοτζιάς τι ακριβώς συνέβη".

Αναμένεται απάντηση του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου και σίγουρα θα είναι ενδιαφέρουσα...

Χυδαιότητες Καμμένου εναντίον Φαήλου: Tα έπαιρνε ως πορνίδιο πολιτικό από τις τράπεζες για να δημιουργεί εντυπώσεις

Δεν απέφυγε το πεζοδρομιακό επίπεδο ο Πάνος Καμμένος ούτε απόψε στη βουλή!

Σε μια χειμαρρώδη τοποθέτηση, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος του συγκυβερνώντος κόμματος των ΑΝΕΛ έκανε εκτενή αναφορά σε υποθέσεις διαπλοκής που έχουν να κάνουν με τις διαφημίσεις που έλαβαν τα ΜΜΕ από τις τράπεζες. Έτσι, επικαλούμενος τα σχετικά στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι τράπεζες για το 2015, είπε πως ΜΜΕ που έλαβαν 2, 3 ή και 4 εκατ. ευρώ, εμφανίζονταν να είναι αυτά που την ίδια στιγμή χρωστούν στις τράπεζες δάνεια τα οποία δεν μπορούν να πληρώσουν.

Ακόμα κατηγόρησε τον επικεφαλής του Ποταμιού κ. Θεοδωράκη πως βρίσκεται πίσω από το protagon και παρά τις διαβεβαιώσεις του τελευταίου πως έχει αποχωρήσει, επέμεινε πως το σχετικό ΦΕΚ δεν έχει ακόμα αλλάξει.

«Να κόψει η διαπλοκή να πληρώνει διάφορα site μαϊμούδες. Και καλώ τον εισαγγελέα να πάρει τις λίστες με τα δάνεια των τραπεζών, τις χρηματοδοτήσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ, τις λίστες του press project για τη δια βίου μάθησης και θα δει ότι είναι τα ίδια μέσα! Πως είναι δυνατόν ο κ. Μαυρίκος να έχει χρηματοδοτηθεί από όλες τις τράπεζες για την Ακρόπολη που διάβαζε μόνο ο ίδιος», αναρωτήθηκε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε: «Στις τέσσερις από τις πέντε τράπεζες υπάρχει ο κ. Παναγιώτης Ζήσης. Είναι μαζί με αυτόν που το έπαιζε μάγκας, τον κ. Κρανιδιώτη που τα έπαιρνε ως πορνίδιο πολιτικό από τις τράπεζες για να δημιουργεί εντυπώσεις και μαζί διάφορα ακραία site, Το Μακελειό του Χίου και άλλες δεκάδες».

Επίσης, ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ, αναφέρθηκε στο παράδειγμα της Μοζαμβίκης από την οποία το ΔΝΤ αποχώρησε, επειδή όπως είπε, συνέλαβε τη κυβέρνηση να διαπράττει απάτη. « Ο κ. Σάφα έκανε την απάτη, ο συνέταιρος του κ. Βενιζέλου. Αθωώσατε με νόμο αυτόν που του χαρίσατε 500 εκατ. ευρώ. Του δώσατε συγχωροχάρτι του κ Βενιζέλου κύριοι της ΝΔ», σημείωσε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Θεοδωράκης ζήτησε το λόγο επί προσωπικού και δήλωσε πως όταν αποφάσισε να μπει στη πολιτική, σταμάτησε και τη σχέση του με τη δημοσιογραφία.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: